Ücretsiz En İyi 5 WordPress Popup Eklentisi

Bu İçerikte Bahsedilen Konular
  1. OptinMonster
  2. Bloom
  3. ThriveLeads
  4. SumoMe
  5. Ninja Popups

Potansiyel müşteri oluşturmak, e-posta listesi abonelerini arttırmak gibi birçok farklı olumlu duruma hizmet eden WordPress popup eklentileri ile daha iyi web site ya da blog sitesine sahip olmak mümkündür. Ancak popupları kullanıcı düzeyinde olumsuz bir duruma getirmemek de oldukça önemlidir. Kullanıcılar açısından çok da sevilmeyen bu eklentileri en iyi şekilde kullanmak gerekir. Bunun yanında bazı popup eklentilerinin siteyi yavaşlattığı da görülebilir. Bu nedenle kullanılması istenen popup eklentilerinin araştırılması oldukça mühim bir konudur.

OptinMonster

OptinMonster, görsel tasarımlarını kullanarak kendi açılır pencerelerinizi, formlarınızı tasarlamanıza imkan sağlamaktadır. Yazı tiplerini, renkleri seçebilir, resimlerinizi ekleyebilir ve çoklu kullanıma hazır şablonlardan kendinize en uygun olanını kullanabilirsiniz. Bu, web siteniz için çok güçlü, tamamen duyarlı ve çarpıcı açılır pencere formları oluşturmanızı sağlar.

Bloom

Otomatik kutu şeklinde, kenar çubuğu şeklinde, yazıların altında, kilidi açmak için, açılır pencere kaydırma gibi seçenekleri ile birçok kullanıcının kullandığı bir eklentidir. Kullanıcıların üzerinde çok etkili olabilecek olan içeriğin kilidini açmak için e-posta adreslerini girmelerini gerektiren kilitli bir özelliği barındırmaktadır. İçeriği görmek isteyen kullanıcı mecburen e-postasını girmektedir. Bloom, kendi resimlerinizi ve yazı tiplerinizi kullanmak için özelleştirebileceğiniz çok sayıda hazır şablonla gelir.

ThriveLeads

Çoklu açılır pencere tipleri bulunduran bu eklenti yine en çok tercih edilen popup eklentileri arasında yer almaktadır. Otomatik açılan kutu, altbilgi formu, tam ekranlı popup, içerik kilitleme seçeneği, formaları kaydırma, kenar çubuğu formları gibi birçok özelliği bünyesinde barındırmaktadır. Önceden oluşturulmuş olan şablonlar ile birlikte gelmektedir.

SumoMe

Açılır pencere, yüzen optin, karşılama, slide-in pop-up özellikleri ile birçok kullanıcıya hitap eden SumoMe eklentisi WordPress uygulamasında kullanılan bir popup eklentisidir.

Ninja Popups

Web sitesine girer girmez açılan popup, sayfanın belirli bir yüzdesi aşağıya indirilince açılan popup, site açıldıktan sonra belirli saniyede açılan popup, siteden çıkarken kapat tuşuna basma girişiminde bulunulması durumunda ortaya çıkan popuplar olmak üzere birçok özelliği vardır. Bunun yanında içerik kilitleme sistemi ile e-posta adreslerini öğrenebilme şansı tanımaktadır.

0 Shares:
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer İçerikler