2021’in En İyi Kurumsal WordPress Temaları

WordPress içerisinde aktif olarak kullanılabilen 10 bine yakın tema bulunmaktadır ve her tema ayrı özelliklere ve farklı detaylara sahiptir. Yeni başlayanlar için en iyi, en kullanışlı ve anlaşılabilir temayı bulmak oldukça zordur.

Eğer kurumunuz için doğru temayı bulabilirseniz emin adımlarla internet dünyasında ilerleyebilirsiniz. Bu doğrultuda size rehber niteliğinde olacak içeriğimiz sayesinde 2021 yılının en iyi kurumsal WordPress temalarına kolayca ulaşabilirsiniz. Keyifli okumalar!

1. Meridian One

Yerleşik canlı özelleştirici özelliği sayesinde istenilen sonuca hızlı bir şekilde ulaşılmasını sağlayan Meridian One tek sayfalıktır. İş ya da kurumsal hayat için tercih edilen isimler arasında yer alan temanın daha önceden hazırlanmış ve kullanımla birlikte sunulan 11 ana sayfa bölümü mevcuttur. Ayrıca WooComerce uyumlu tema aracılığıyla iş hayatınızı internet siteniz üzerinden kolayca yürütebilir, satışlarınızın artmasını sağlayabilirsiniz.

2. Astra

WordPress’in en çok özelleştirilebilen temalarından biri olan Astra zevkinizin her detayını internet sitenize işlemenize olanak sağlar. Kurumsal WordPress temaları arasında değerlendirilebilecek olan isim özelleştirme seçeneği sayesinde her kurumun kendine özgü izlerini internet sitesinde taşımasına olanak sağlar. Dört dörtlük bir içeriğe sahip siteyi saniyeler içerisinde kullanıma açabilir; öte yandan tercihlerinizi özelleştirirken sorun yaşamadan konforlu bir şekilde ilerleyebilirsiniz.

3. Qi Theme

Qode Interactive ekibi tarafından oluşturulan ve ödüllü bir site olan Qi Teheme kurumsal şirketlere ya da iş yerlerine özel 100 farklı demo seçeneğine sahiptir. Bu demolardan herhangi birini tercih ederek kullanımı kolay, anlaşılır ara yüze sahip bir internet sitesi kurabilirsiniz. Ayrıca site içerisinde istediğiniz gibi bir sonuç elde edebilmenizi sağlayan özelleştirme seçenekleri mevcuttur. Fiyatlandırma tablolarından iletişim bölümlerine, ilerleme çubuğu ögelerinden resim galerine kadar her detayı içeren tema grafiklerle de dikkat çekici bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Bonus olarak ise WooCommerce eklentisini sitenize dahil ederek çevrimiçi satış aşamasına tek tıkla geçebilirsiniz.

4. Game Studio

Oyun geliştiriciler ve yazılım şirketlerinin ortak temalarından biri olan Game Studio; harika bir kurumsal tema seçimi olarak karşımıza çıkar. Özellikle yazılım şirketlerinin hızlı bir şekilde kullanabileceği ve mükemmel eklentilere sahip temanın çarpıcı özellikleri saniyeler içerisinde aktif bir hale getirilebilir. WooCommerce ile eşsiz uyumu ziyaretçilerinize hizmetlerinizi kaliteli bir şekilde sunmanıza olanak tanır. Ayrıca temanın özellikleri randevularınızı ayarlamanıza olanak tanır. Bu özelliği sayesinde daha dakik ve planlı olabilirsiniz. Oyunlarınızı, özel yazılımlarınızı ve daha birçok hizmetinizi site üzerinden hızlı bir şekilde satabilirsiniz.

5. SeeProd

En iyi sürekle ve bırak temalarından biri olan SeeProd zengin içerikli WordPress açılış sayfalarını oluşturmanıza yardımcı olur. Hayalinizdeki tasarıma ulaşma konusunda size destek olacak olan bu temayla hazır şablonların konforunu yaşayabilirsiniz. Satış sayfalarından yakın gelecek sayfalarına, web seminerlerinden optin sayfalarına kadar pek çok seçeneğe özel hazır şablon tema içerisinde yer almaktadır. Hayat kolaylaştıran ve işlemlerin hızlanmasını sağlayan hazır şablonları minik müdahalelerle özelleştirebilir; ruhunuzun rengini temanızda ortaya koyabilirsiniz. Renk, stil ve içerik seçeneklerinin tamamen zevkinize göre şekillendirmenize olanak tanıyan SeeProd’da 2021 yılının en çok kullanılan isimleri arasında yer alıyor.

6. Business Start-up

Yeni başlayanların, büyüme yolunda olan şirketlerin ve internet dünyasında şansını denemek isteyenlerin en yakın dostu olan bu tema, koyu ve açık moda sahiptir. Birçok kişi tarafından kullanılan temanın en belirleyici özelliği ise kolay ve anlaşılır olmasıdır. Bu nedenle ajanslar ve kendi işini yapan kişiler tarafından sıkça tercih edilen, akla ilk gelen isimdir. WordPress teması Live Customizer ve Elementor Page Builder’ı konforlu bir şekilde kullanır ve bu konforu hem size hem de müşterilerinize yaşatır. Ayrıca bu sayede sayfa düzenlerini ve stillerini değiştirirken sorun yaşamaz, hızlı ve keyifli bir şekilde istediğiniz sonuca ulaşırsınız.

7. ClubHair

Yaratıcılığın sınırlarını zorlamayı seven, hayallerinin peşinden koşan ve sıradan olanla yetinmeyenlerin asla hayır diyemeyeceği bu tema benzersiz bir kullanıcı deneyimi sunuyor. WooCommerce özelliği ile mükemmel bir şekilde bütünleşen tema üzerinden işlemlerinizi yapmanız kolaylaşırken müşterilerinizin size ulaşması da oldukça basit bir hal alıyor. Günün sonunda kazanmanızı destekleyen tema fiyatlandırma tablolarından beceri sayacına kadar pek çok detayla da zengin bir site içeriğini avuçlarınızın içerisine bırakıyor.

8. Septera

Arama motorları için optimize edilen Septera teması, çok amaçlı olmasından dolayı birçok kurum tarafından tercih edilir. Kurumsal WordPress siteleri arasında adından sıkça söz ettiren bu tema; eş zamanlı çeviriye açık olmasından dolayı yurt dışı hedef kitlesine hitap etmek isteyenleri sevindirir. Özellikle çok dilli sitelerin ilk tercihi olan Septera, WooCommerce ile de mükemmel bir uyum ile çalışır. 10’den fazla özelleştirme seçeneği sayesinde kimsede olmayan, çarpıcı ve görenleri kendine hayran bırakan bir kurumsal internet sitesi elde edebilirsiniz.

9. Anima

Geniş kutulu düzenler içeren Anima sahip olduğu özelleştirme seçenekleri sayesinde eşsiz bir internet sitesi kullanımı deneyimi sunar. Ayrıca WooCommerce ile uyumu mükemmeldir ve harika çalışır. Buna ek olarak Polylang, WPML ve qTranslate ve benzer popüler eklentileri de destekleyerek kullanım konforunu arttırır.

10. Dash

Profesyonelleri modern detaylarla buluşturan Dash teması ayrı ana sayfa stiline sahiptir. Her stilde ayrı bir detayı gözler önüne serer ve seçim hakkıyla özgürce hareket etmenizi sağlar. Kendi sayfanızın eşsiz güzellikte düzenini seçenekler sayesinde hızlı bir şekilde kurabilir; Visual Composer sayfa okuyucu ile işlemlerinizin kusursuz olmasını sağlayabilirsiniz.

11. Auberge

Restoran işletmelerinin gördükleri anda aşık olacakları bir tema Auberge! Restoran fotoğraflarınızı, yemek görsellerinizi ve daha fazlasını geniş tasarıma sahip tema üzerinde çarpıcı bir şekilde sergileyebilirsiniz. Ayrıca tema restoranlara özel olarak tasarlanan içeriğinde internet sitenizin ziyaretçilerine özel, kolay kullanımlı menüler de içerir. Bu menüleri dilediğiniz gibi düzenleyebilir, farkınızı menülerinizle ortaya koymanın tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. 

0 Shares:
Benzer İçerikler