Natro Sunucu Hizmetleri

Natro sizi en uygun fiyatlarla dünya standartlarında sunucu hizmetleri ile tanıştırıyor.

Veri merkezi hizmetlerinde Türkiye’nin önde gelen firmalarından olan Natro, 99$/yıl başlayan fiyatlarla dünya standartlarında sunucu hizmetleri sunuyor.Tier2+ Veri merkezi ile %100 garanti bant genişliği, kaliteli ve yüksek performanslı donanımlar ve sunucu yönetimi için sunduğu paket çözümler ile Natro bir adım öne çıkıyor.

 

Satış öncesi ve satış sonrası operasyonel faaliyetlerini başarıyla yürüten Natro, ücretsiz sunucu kurulumu, Remote Reboot ve IP KVM gibi hizmetleri müşterilerine ücretsiz olarak sunuyor.

Natro.com’dan sunucu kiralama hizmeti alan müşteriler aşağıdaki standart özelliklere sahip oluyor.

sunucu_stn_ozellikNatro, sunucu kiralama hizmeti alan müşterilerine ücretsiz olarak entrenix kontrol paneli veriyor. Ancak müşteri farklı bir kontrol panel kulanma talebinde bulunduğunda cpanel, plesk gibi alternatifler de sunuluyor.

Sunucu hizmetleri sayfasında  yandaki ikon ile gösterilen sunucular sipariş sonrasında 30 dakika içerisinde teslim ediliyor, diğer sunucular ise 2-6 saat arasında teslim edilebiliyor.

Natro, yenilenen yapısı ve gelişen kadrosuyla size daha iyi hizmet verebilmek için çalışıyor. Detaylı bilgi için Sunucu hizmetleri sayfasını ziyaret edebilir veya 0212 213 1 213 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

0 Shares:
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer İçerikler