Yeni Natro Hosting Panel Girişi

Busy businessman in office working on his laptop.

Natro Hosting olarak siz değerli kullanıcılarımızı için kendimizi sürekli olarak yenilemekte ve geliştirmekteyiz. Yakın zamanda yenilemiş olduğumuz mobil uyumlu Cloud Hosting Panel ile hosting yönetiminizde daha kullanışlı ve kolay anlaşılabilir bir yeniliğe imza attık.

Bu yazımızda Natro Hosting Cloud Panel’e nasıl bağlanabileceğini anlatacağım.

Natro Cloud Hosting Panel’e 2 şekilde bağlanabilirsiniz

1- Müşteri Paneliniz Üzerinden

Natro müşteri paneline bağlanarak, üst bölümde bulunan “Web Sitesi Yönetimi > Web Hosting Hesapları” adımlarını izliyoruz.

Açılan pencerede işlem yapmak istediğimiz hosting paketinin sağ tarafında bulunan “Yönet” e tıklıyoruz.

Açılan sayfanın sağ üst kısmında bulunan “Hosting Kontrol Paneli” iconuna tıklayıp, hosting kontrol paneline bağlanıyoruz.

 

2- Hosting PanelAdresi Üzerinden Direk Bağlanma

Cloud Hosting Yönetim Panelimize yukarıdaki adresten direk bağlanmak istediğinizde karşınıza çıkan ekranda sistem sizden “Kullanıcı Adı” ve “Şifre” isteyecek. Kullanıcı adı ve şifrenize ulaşmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Natro Hosting müşteri paneli üzerinde bulunan “Web Hosting Hesapları” ekranına giriş yapıyoruz ve sağ üstte bulunan “Aktivasyon İletisine” tıklıyoruz.

 

Açılacak olan pop-up ekranında aşağıda belirtilen yerde, sistem tarafından otomatik tanımlanan “Kullanıcı Adı” ve “Şifrenize” ulaşabilirsiniz.

 

Kullanıcı Adı ve Şifrenizi değiştirmek istediğinizde ise şu adımları takip edebilirsiniz.

Cloud Panel’e giriş yaptıktan sonra sağ üst kısımda yer alan kullanıcı adınıza tıklayın. Açılan seçeneklerden “Bilgi Güncelle” seçeneğine tıklayın.

natro kullanıcı adı ve şifre değiştirme

Açılan ekranda “Kullanıcı Adı” ve “Şifrenizi” istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

natro yeni panel şifre değiştir

 

Not: Kullanıcı Adı ve Şifreniz, hosting paketiniz aktif olduğunda, müşteri hesabına kayıtlı e-posta adresinize mail olarak gelmektedir.

Not: Kullanıcı Adı ve Şifre değişikliği yaptığınızda, müşteri hesabınıza bağlı e-posta adresinize, ilgili değişiklikleri yaptığınıza dair sistem tarafından bilgilendirme maili gönderilmektedir.

0 Shares:
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer İçerikler