Natro Blog Artık Mobil Uyumlu!

Sektörün en güncel ve en fazla içeriğini bünyesinde barındıran, alanında uzman bir çok yazar tarafından sürekli güncellenen Natro Blog, sizlerden gördüğü yoğun ilgi ile gelişmeye devam ediyor.

natro-blog-mobil-site

Günümüzde mobil kullanım oranının ciddi seviyelere gelmesi ve ziyaretçilerimizin de yoğun olarak mobil kullanıcısı olmasından dolayı gerçekleştirdiğimiz düzenleme ile blog sitemiz mobil platformlara tam uyumlu hale geldi. Artık akıllı telefonlarınızdan ve tablet cihazlarınızdan her çözünürlükte daha hızlı ve akıcı olarak ziyaret edebilir, içerikleri özgürce okuyabilirsiniz.

Natro Blog mobil arayüzünü görüntülemek için herhangi farklı bir web adresi girmenize veya uygulama kullanmanıza gerek yok. Yine aynı şekilde https://www.natro.com/blog/ adresini akıllı telefonunuzdan ziyaret ettiğinizde cihazınızın özelliklerine göre size özel uyumlu arayüz ile karşılaşacaksınız.

natro-blog-mobil

Yeni mobil arayüzünü yukarıda görebilirsiniz.

0 Shares:
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer İçerikler
En Dikkat Çekici Yazı Fontları
Devamını Oku

En Dikkat Çekici 10 Yazı Fontu 

Bu İçerikte Bahsedilen Konular Font Nedir?CoolveticaTrajanİmpactBebas NeueGothamRobotoEthnocentricSpace AgeExo Pro FontLobster Bilgisayarda özellikle yazı yazarken kullanılacak olan font çeşitleri…