WordPress 9 SEO Eklentisi

WordPress yoğunlukta kullanıldığı zaman 50 binden daha fazla ücretsiz bir eklentiye sahiptir. Ayrıca gelişmiş özelliklere sahip olan ücretli eklentilerden ve ücretsiz eklentilerin ücretli sürümlerinden de faydalanabilirsiniz.

All in one seo

En çok bilinen ve kullanılan bir wordpress SEO eklentisi olan All in one seo eklentisi ile konuların, sayfaların, etiketleri, title ve meta tagları kontrol edebilir hale gelerek istediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz. Bu eklenti sayesinde kurulduğu zamanki konu eklenirken konular ile alakalı başlık ve meta tag girmek için yeni bir bölüm oluşturur.

Yoast SEO

En çok kullanılan bir eklenti ve en çok beğenilen bir SEO eklentisidir.  Arama sonuçlarında tutarlı snippet’ler için şablon başlık ve meta açıklaması girebilirsiniz. Seo Dostu içerikler yazmanıza olanak sağlar.  Snippet önizlemesi ile yazınızın veya sayfanızın masaüstü veya mobil arama sonuçlarında nasıl görüneceğini gösterir.

Platinum seo Plugin

Bu SEO eklentisi aslında all in one SEO eklentisi ile aynı işi görür ve ona rakip olabilen özelliklere sahiptir ekstra olarak ise permalinklerinizi (kalıcı bağlantılarınızı) değiştirme durumunda, otomatik olarak 301 yönlendirmesi yapabilir.

Blog içirisinde verilen linklerde “nofollow” etiketi ve “_blank” etiketi için yeni pencerede açmayı sağlamaktadır, bu etiketler gibi alternatiflerden faydalanmanızı sağlayan bir eklentidir.

Google XML Sitemaps

Google XML Sitemaps ile sitenin belirli haritasını oluşturup Google’ın sitenizi taramasına yardımcı olabilirsiniz.

Simple Tags

Yazınıza veya sayfanıza etiket eklerken, benzer ve ilgi çekici bulunan etiketleri size sunan bir seo eklentisidir,

SEOtudy

Seotudy eklentisi sıradışı özellikleri ile ön plana çıkan bir eklentidir.  Görsel SEO, Temel SEO ile en çok kullanılan SEO araçlarından bir araya getirilmiş halidir. Sadece SEO olarak değil de wordpress güvenliği içerisindeki özellikleri barındırmaktadır.

Premium Seo Pack

Web sitesini optimize edecek ve özelleştirme adına gerekli tüm özellikleri ve kaynakları sunan, web sitesinin çok daha fazla trafik çekmesini sağlayacak ve daha fazla para kazanmayı vaat eden detaylı seo eklentisidir. Kullanıcı için en önemli olan ise web site görüntüsünü optimize edecek zengin snippet işlevselliği ile web sitelerinizi ve bloglarınızı arama motorlarında ilk sıralara ve ilgi çekici hale getirir. 301 yönlendirmelerini yöneterek 401 bulunmayan sayfaları da izlemeyi sağlar. Sayfa hızının bilgisini sunma özelliği yanında htaccess, robot.txt gibi site haritaları gibi özellikleri yönetir.

SEOPressor

Anahtar kelime analizi ile birlikte diğer eklentilerden ayrılan bu eklenti yani SEOPressor, web site organiği trafiğini arttırmak için etkendir. Web site içeriğini de optimize etmek adına birçok seçenekler sunar. İçeriğinizi oluştururken ihtiyaç olan uzun kuyruk anahtar kelimeleri de bulmaya ve anahtar kelimeleri içeriğe dâhil etmeye yardımcı olarak, bulmada etkili hale getirir. Seo uyumlu bir içerik ve web sitesi arama motorları sayesinde kolayca görülür.

0 Shares:
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer İçerikler