WordPress 4.7 Güncellemesi Yayınlandı – Vaughan

WordPress 4.7 Vaughan sürümü 06.12.2016 tarihi itibari ile yayınlandı. Caz vokalistleri arasında efsane olan Sarah “Sassy” Vaughan onuruna “Vaughan” ismi verilen bu yeni sürümde, kurumsal sitelere odaklanan Yirmi Onyedi teması karşımıza çıkıyor. Tüm cihazlarda aynı ziyaretçi deneyimini yaşatabilmesi için responsive olarak tasarlanan bu yeni tema, kullanıcılara geniş kişiselleştirme seçenekleri sunuyor.

WordPress 4.7 Vaughan güncellemesi, kesintisiz iş akışı ve tüm güncellemelerin canlı önizlemenmesi sağlıyor ve bir temanın ilk kurulum sırasında düzenlenebilmesine yardımcı olmak için özelleştiricisine yeni özellikler ekliyor. Ayrıca yeni sürümde belgeleri yönetmek artık daha kolay. PDF dosyası yüklediğinizde belgelerinizi daha kolay ayırt edebilmeniz için artık PDF önizlemesi küçük resimleri halinde görülebiliyor.

Bununla birlikte artık Yönetici Panel’inin (Admin Panel) dilini, sitenin dilinden ayrı olarak belirleyebilirsiniz. Yenilenen sürümde daha düzgün bir menü yapısı da kullanıcıları bekliyor.

WordPress 4.7 sürümü ile yazılar, yorumlar, kullanıcılar, tema ve eklentiler için REST API geliyor. Toplu işlem seçeneklerine eklenen yeni özellik ile artık, örneğin bir yazı grubunu seçerek dilediğiniz e-posta adresine gönderim yapılabiliyor.

 

0 Shares:
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer İçerikler