WordCamp Europe 20-22 Haziran Tarihlerinde Berlin’de Gerçekleşecek.

WordCamp Europe
WordCamp Europe

Geçtiğimiz aylarda Natro Ana sponsorluğunda 11 Nisan tarihinde düzenlenen WPFest etkinliğinden sonra gerçekleşen, Avrupa’nın en büyük WordPress etkinliği WordCamp Europe 20-22 Haziran tarihlerinde Almanya’nın Berlin şehrinde gerçekleşecek. WordCamp Europe sıradan WordPress kullanıcılardan, WordPress geliştiricilerine kadar herkesin katıldığı, fikirlerini paylaştığı ve network elde ettiği dünyanın en büyük WordPress topluluğudur.

WordCamp Europe, yalnızca Avrupa’dan değil tüm dünyadan WordPress tutkunlarını bir araya getirmekte ve uluslararası konuşmacılara ev sahipliği yapmaktadır. 2.000’i geçen katılımcı sayısı ile yalnızca meraklı geliştiricilere / kodlayıcılara değil, aynı zamanda gazetecilere, kurumsal iş sahiplerine, bloggerlara, web tasarımı ve geliştirmeye her düzeyde ilgi duyan girişimcilere hitap etmektedir.

WordCamp etkinliğinin katılımcıları arasında Automattic Kurucusu ve Ceo’su Matt Mullenweg’de yer almaktadır. Geniş konu başlıklarına ve değerli katılımcı listesine göz atabilirsiniz.
WordCamp Europe Etkinlik ücreti standart biletler 50€  Mikro Sponsor biletleri ile 150€ ‘dan satışa çıktı. WordCamp etkinliğine bilet alabilirsiniz.

0 Shares:
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer İçerikler
Devamını Oku

WordPress vs Ghost: Hangisi Daha İyi?

Bu İçerikte Bahsedilen Konular Genel Hatları ile WordPress ve Ghost nedir?WordPress Nedir?Ghost Nedir?MaliyetWordPressGhostKullanım KolaylığıWordPressGhostTasarım ve ÖzelleştirmeWordPressGhostE-TicaretWordPressGhostSEO UyumuWordPressGhost WordPress…