Web sitesi sahibi olmanız için ilham verici 10 sebep

Web sitesi, günümüzde kişiler ve işletmeler için temel bir ihtiyaç haline geldi. İnternet kullanımının çok yaygın olduğu günümüz dünyasında, çalışmalarınızı, cv’nizi ya da kişisel portfolyonuzu yayınlamak, işletmenizi ve ürünlerinizi tanıtmak için en kolay ve hızlı çözüm bir web sitesine sahip olmaktan geçiyor.

Henüz web siteniz yoksa, bir web sitesi sahibi olmanın gerekliliğini sorguluyorsanız veya bu yatırımın maliyetleri hakkında kafanızda soru işaretleri mevcutsa hepsini unutun.

Sizin için hazırladığımız web sitesi sahibi olmanız için 10 neden içeriğini okuduktan sonra kararınızı terar gözden geçireceksiniz.

  • Web siteniz, sizin dijital kartviziniz

Türkiye’de kullanıcılar haftada ortalama 21,5 saat internette çevrimiçi ve her gün mobil cihazlarında yaklaşık 2,5 saat zaman geçiriyor. Bu ortalama ile dünyada internette en çok zaman geçiren 4. ülke konumunda olan Türkiye’de, web sitesi sahiplerini internette harika fırsatlar bekliyor.

Yayınlayacağınız bir web sitesi, siz veya işletmeniz için bir dijital kartvizit işlevi görür. Web siteniz üzerinden yayınlayacağınız iletişim bilgileri, sunduğunuz servis ve hizmetler yada yaptığınız çalışmalar, ilgililerinin dikkatini çekecek ve daha çok insanın size ulaşmasına aracılık edecektir.

  • Kişisel portfolyonuzu yayınlayın

Yaratıcı çalışmalarınız, makaleleriniz yada paylaşmak istediğiniz bilgiler mi var? Sadece sosyal medya üzerinden paylaşım yaparak ulaştığınız belirli arkadaş kitlenizin dışına çıkın ve bunları tüm dünyaya açın.

İnsanlar arama motorları aracılığıyla aradıkları bilgiye ulaşırken ziyaret ettikleri adreslerden biri olabilirsiniz. Yada yaptığınız işleri online portfolyo sitenizden yayınlayarak iş görüşmelerinde bir adım önde olabilir, kariyerinizin gelişimine katkı sağlayabilirsiniz.

  • Kendi alan adınızla e-posta adresi sahibi olun

Kayıt ettiğiniz alan adınızın uzantısı ile bir e-posta adresi oluşturabilir, akılda kalıcı ve daha profesyonel görünen bir imaja sahip olabilirsiniz.

Örneğin: benimepostam84@gmail.com gibi bir e-posta adresi yerine emre@alanadiniz.com gibi bir e-posta adresini kullanabilirsiniz.

  • Arama motorlarında bulunur olun

Arama Motoru

İnsanlar sadece iş yapmak istedikleri şirketleri keşfetmek için internet’e göz atmazlar. Spesifik olarak, arama motorlarında sorgulamalar yaparlar ve web sitelerindeki çevrimiçi deneyimlerin %93’ü de bir arama motoru sorgusu ile başlar. Bu sorgulamaların neredeyse yarısı ise yerel işletmeler içindir.

Web siteniz olması ve içerisinde kariyerinizde yaptığınız çalışmaların yer alması iş bulmanızı kolaylaştırabilir, şirketlere karşı sahip olduğunuz imajı güçlendirir ve sizi rakiplerinizden bir adım öne taşır.

  • Online rezervasyon alın

Hizmet sektöründe iş yapıyorsanız işinizi geliştirmek ve daha fazla müşteriye ulaşmak için yayınlayacağınız web siteniz üzerinden online rezervasyon alabilirsiniz. Bir restoran, butik otel, araç kiralama, emlak yada farklı ne tür hizmet verdiğinizin önemi yok.

Sunduğunuz hizmeti daha fazla kişiye ulaştırmak ve çok farklı lokasyonlardaki kişilerin sizi keşfetmesini sağlayarak rezervasyon alabilirsiniz. Böylece hizmet ağınızı genişletebilirsiniz.

  • Düşük maliyet ile yüksek yatırım getirisi elde edin

Online Satış

Dijital dönüşüm için bir web sitesi oluşturmak sizin için çok yüksek tutarlara mal olmaz, ancak uzun vadede yaptığınız yatırım için yüksek dönüşüm sağlar.

Arama motoru için optimize edilmiş bir web sitesi, fazla harcamadan binlerce potansiyel tüketicinin karşısında olmanızı sağlar. Web siteniz, hizmetlerinizi veya ürünlerinizi tanıtmak için daha geniş bir hedef kitleye ulaşmanıza yardımcı olabilir.

Web sitesindeki içerik, hangi sektörde olursanız olun satın alma kararlarını ve ticari işlemleri de pozitif yönde etkiler.

  • 7 gün 24 saat açık ve ulaşılabilir olun

Mesai saatleri dışında çalışmayan veya müşterilerle iletişim kurmayan işletmenizin aksine, web siteniz haftanın 7 günü 24 saat açık kalır.

Böylece, sizinle iş yapmak isteyen insanlarla etkileşime giremeyeceğiniz durumlarda bile, web sitenize erişilebilir ve bir iletişim noktası görevi görerek, müşterilerin satın alma yapmasına veya sipariş vermesine imkan verebilir.

  • İşinizi ve işletmenizi büyütün

İşletmenizi büyütmeyi ve yeni müşteriler kazanmayı hedefliyorsanız bir web sitesine sahip olmak atmanız gereken en önemli stratejik adımlardan biridir.

Küçük işletmelerin web sitelerinde yapılan anketler ve araştırmalar, web sitesi yayınlayan şirketlerin yüzde 81’inin işlerinin büyüme yakaladığını ve küçük işletme sahiplerinin yüzde 97’sinin de diğer küçük işletme sahiplerine bir web sitesi olmasını tavsiye ettiğini gösteriyor.

  • İşinize ve imajınıza değer katın

Akıllı telefon kullanıcılarının %50’sinden fazlasının akıllı telefonlarında arama yaparken yeni bir ürün veya şirket keşfettiği günümüzde, bir web sitesine sahip olmanız güvenilirliğinize katkı sağlar ve tanınmanız noktasında pazarlama çalışmalarınıza değer katar.

  • Web sitenizi kolayca yayınlayın

Bir web sitesi sahibi olmak artık oldukça düşük maliyetli bir yatırımdır. NatroSite Hazır Web Sitesi Aracı ile dakikalar içerisinde web sitenize sahip olabilirsiniz.

Hazır Web Sitesi Tasarımları

Hazır web sitesi tasarımı alternatifleri arasından dilediğinizi seçerek, ihtiyacınız olan profesyonel görünümlü web sitesine dakikalar içerisinde sahip olun. Teknik bilgi veya yazılımcıya ihtiyaç duymadan sadece bir kaç tık ile web sitenizi kolayca yayınlayabilir, istediğiniz zaman dilediğiniz yerden güncelleyin.

Web sitenizi bugün yayınlamak için tıklayın.

0 Shares:
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer İçerikler