Natro Dergi 2. Sayısı Yayında !

Geçtiğimiz ay ilk sayısı ile yayın hayatına başlayan Natro Dergi’ye gösterdiğiniz yoğun ilgi için teşekkürler.

Türkiye’nin ilk sektörel hosting dergisi olma özelliği taşıyan ve sizlerden gelen geri dönüşler doğrultusunda daha da gelişen Natro Dergi, 2. sayısında dopdolu içeriği ile tam 48 sayfa olarak yayında.

 

 

Natro Dergi 2. sayısında, ülkemizde gerçekleşen etkinlikler, yerli ve yabancı sektör haberleri, daha geniş ve zengin bir içerik yer alıyor. Yenilenen Natro Magazin sayfalarında, geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Natro Akşam Yemeği etkinliği, Natro & İsimtescil Dostluk Maçı ve çeşitli şirket içi gelişmelere yer veriyoruz.

Bu ay, WM Aracı kurucularından Burak DÜLGAR ile yaptığımız söyleşiye yer vererek, WM Aracı’nın projelendirilmesi ve geliştirilmesi aşamalarından günümüze kadar geçirdiği süreç hakkında bilgi alıyor, bazı istatistiksel verilerini yayınlıyoruz.


2. sayıda daha zengin konu çeşitliliği ve içeriklere sahip olan bir çok makaleye yer veriyoruz. Bunlar; “Sosyal Medya ve SEO İlişkisi, Haydi Kızlar, Blog Açmaya! , Blog Yazılarınızı Pazarlamada 12 Öneri, Alan Adı Yatırımcılığı, Web Sitesi Tasarımında Dikkat Edilmesi Gereken 6 Kriter, Web Server Tipleri ve Fark Yaratan Unsurlar, Sunucu Satın Almadan Önce Bilinmesi Gerekenler ve Bootstrap ile Responsive Çok Kolay” gibi başlıklarla öne çıkıyor.

Ayrıca Direct Admin Web Hosting Kontrol Paneli’ni sayfalarımıza taşıyarak, yönetim ekranında yer alan menüleri ve işlevlerini tanıyor, nasıl reseller hesap ve hosting hesabı oluşturabileceğinizi resimli olarak anlatıyoruz.

Artan makale içeriğimiz ile birlikte, sizlerden gelen makalelere de yer veriyoruz. Siz de uzman olduğunuz konu hakkında Natro Dergi’de konuk yazar olarak yer alarak geniş kitlelere ulaşmak istiyorsanız, çalışmalarınız veya mevcut makale referanslarınızı, yazmak istediğiniz konu başlıkları ile birlikte dergi@natro.com adresine mail aracılığı ile gönderebilirsiniz. Yapılacak değerlendirme sonucunda size dönüş yapılacak ve yapılabilecek çalışma hakkında bilgi verilecektir. Natro Dergi içeriğindeki yeniliklerden bir diğeri de, “Web Araçları” sayfaları. Her ay bu sayfalarda, çalışmalarınız da kullanabileceğiniz çeşitli ücretsiz veya ücretli web servislerini tanıtıyoruz.

Bununla birlikte Natro Dergi’nin yenilenen web sitesi artık daha işlevsel ve daha hızlı. Bilgisayar, tablet ve akıllı telefonlar ile uyumlu olan web sitemiz üzerinden Natro Dergi sayılarına ulaşarak okuyabilir, ücretsiz abone olabilir, IOS, Android ve Windows 8 platformları üzerinde yer alan ISSUU uygulamasını indirerek dergimize ulaşabilirsiniz.

Ayrıca geçtiğimiz ay gerçekleştirdiğimiz anket çalışmamıza katılan tüm takipçilerimize, ankete gösterdikleri yoğun ilgi ve değerli geri dönüşleri için teşekkür ediyoruz. Bu çalışmadan bize ulaşan tüm geri dönüşleri dikkatle incelediğimizi ve bu konuda çalışmalar yaptığımızı da ayrıca belirtmek istiyorum. Anket çalışması dışında da tüm görüş, öneri ve taleplerinizi bize her zaman, dergi@natro.com mail adresi üzerinden iletebilirsiniz. Bizler Natro Dergi’nin her sayısında sizlere daha iyi, daha zengin ve daha dolu bir içerik ile bilgilendirici ve eğitici makaleler sunabilmek amacıyla, sizlerden gelen talepleri de göz önünde bulundurarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlk sayısından sektörde yoğun ilgi ile karşılanan Natro Dergi‘yi sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz. Teşekkürler.

0 Shares:
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer İçerikler