Küçük işletmenizi internete taşımak için 7 basit adım

Şirketinizin internet sitesi, markanızı daha saygıdeğer ve profesyonel yaparken bir yandan da yeni müşterilere ulaşmanıza imkan sağlar. Ayrıca, ürün ve hizmetlerinizi kendi iş ihtiyaçlarınıza göre tamamen özelleştirebileceğiniz bir platformda dilediğiniz gibi sergilemenizi sağlar. İyi tasarlanmış bir web sitesi, ürünlerinizi ve hizmetlerinizi ve  ziyaretçileri müşteriye dönüştürmek için 24 saat durmaksızın pazarlar.

Markanız ister köklü olsun, ister  henüz sadece fikir aşamasında olsun, veya arada bir yerde olsun, güçlü bir online varlık oluşturmaya başlamak için asla erken değildir. Şanslısınız ki, işiniz için bir web sitesi oluşturmak her zamankinden daha kolay.

Bu yazıda, bir alan adı seçmenize ve çevrimiçi varlığınızı hemen oluşturmanıza yardımcı olacağız. Küçük işletmenizi online ortama taşımak için bu yedi basit adımı izleyin ve her adımı başarıyla sergileyen gerçek   .xyz topluluk üyelerinden   ilham alın.

 1. Adım:  Web sitenizin birincil amacını belirleme

Öncelikle web sitenizin amacına karar vermek, küçük işletmeniz için en faydalı olacak özellikleri göz önünde bulundurmanıza yardımcı olabilir. Web sitenizin birincil amacı   ‘ndaki netlik, en uygun web sitesi düzeninin ve kullanıcı deneyiminin tasarımına öncülük edebilir ve daha sonra zor değişikliklerden kaçınmanıza yardımcı olabilir.

Wooof

Firmanız geniş bir kitleye online olarak sunmayı istediğiniz ürünleri satıyorsa, web sitenizin birincil amacı büyük olasılıkla online satış olacaktır. Örneğin, Hollanda köpek maması markası   Wooof.xyz  .   Wooof.xyz  sitesinin birincil amacı, e-ticaret web sitelerinin düzenine göre online satış sağlamaktır. Kullanıcı deneyimini, ürün broşürü ve sipariş formuna benzer şekilde yararlı ürün bilgileriyle düzgün bir şekilde görüntülenen köpek maması seçenekleri etrafında topladılar. Şirket, web sitelerini köpek maması markalarının göz atmasını ve satın almalarını teşvik etmek için tasarlamış gibi görünüyor. Birincil hedefinin satış odaklı olması olmak muhtemelen  Wooof.xyz  sitesi ziyaretçilerini daha fazla almaya teşvik etmek istedikleri ana ürünler etrafında web sitelerini tasarlamalarına sebebiyet verdi.

Sheba

Belki de web sitenizin birincil amacı hizmet tabanlı işletmeniz için daha fazla müşteriye ulaşmaktır. Yeni potansiyel müşterilere ulaşmanın harika bir yolu, çevrimiçi olarak daha büyük bir kitleye maruz kalabilmektir. Potansiyel çevrimiçi müşterilerin beklediği rahatlığı ve verimliliği sunmak için profesyonel bir hizmet tabanlı web sitesi düzenlenebilir. Bangladeş merkezli ev hizmetleri rezervasyon platformu   Sheba.xyz   , ana amacı hizmet tabanlı olan bir web sitesine güzel bir örnektir. Ana sayfaları, ziyaretçilerin ev eşyaları onarımı, badana ve temizlik gibi ev işlerini bulmak ve rezerve etmek için kullandıkları belirgin bir şekilde yerleştirilmiş bir arama çubuğu etrafında tasarlanmıştır. Arama çubuğunun kullanımı kolaydır, çünkü tıkladığınızda popüler kategorilerini listeler şeklinde görüntüler ve ziyaretçilerin web sitesinin neler sunabileceğini hızlıca öğrenmesine yardımcı olur.   Sheba.xyz  sitesinin hizmeti, ziyaretçilere, bulundukları bölgede çalışanları bulabilmeleri için konuma göre filtreleme seçeneği sunar. Bu seçeneklerin arama çubuğunun bir parçası olarak dahil edilmesi, müşterilerinin aradıklarını hızlı bir şekilde bulmalarına yardımcı olur ve bu da   Sheba.xyz   çevrimiçi rezervasyonları teşvik etmesine yardımcı olur.

The Lush Life

Web sitenizin amacı eğlenceli içerik paylaşarak bir kitle oluşturmak olabilir ve pazarlama çabalarınız okuyucu sayısını artırma hedefine sahip olabilir. Profesyonel şarap garsonu Sarah Tracey’in şarap odaklı bir eğlence sitesi olan   TheLushLife.xyz  sitesinin, birincil amacı bir kitle oluşturmak gibi görünen bir web sitesi olarak düşünün. Sarah’ın ana sayfası yalnızca içeriğini görmenin ve bunlara göz atmanın birçok farklı yolunu içermekle kalmaz, aynı zamanda ziyaretçileri belirgin bir şekilde kısa, eğlenceli ve bilgilendirici bir teste katılmasına da imkan verir. Test karşılığında haber bültenlerine yeni aboneler kazanır. Ziyaretçiler, Sarah’nın uzmanlığına göre “* aslında * ne tür şarap içmeleri gerektiğini gösterecek olan testlerinin sonuçlarını almak için e-postalarını girerek bültene abone olurlar. Bu teknik bir değer ile başka bir değeri takas eder – haber bültenine abonelik karşılığında eğlenceli bir etkinlik.

Web sitenizin temel amacını belirlemek, web sitenizi iş hedeflerinizi karşılayacak ve hedef kitlenizin beklentilerini karşılayacak ve hatta aşacak şekilde tasarlamanıza yardımcı olacaktır.

 2. Adım:  Kolay Hatırlanan bir alan adı seçin

Artık web sitenizin birincil amacını belirlediğinize göre, akılda kalıcı bir alan adı seçmenin tam zamanı. Web siteniz işletmenizin online evidir ve alan adınızı ev adresi yapar. Tıpkı fiziksel gayrimenkul gibi, her şey konum, konum ve konumla ilgilidir. Unutulmaz ve   uyumlu   alan adı, kolayca bulunan bir online varlık oluşturmak ile siber uzayda kaybolmak arasındaki fark anlamına gelebilir.

black.xyz

Etki alanınızın uzunluğu söz konusu olduğunda,   daha kısa, genellikle daha iyidir  , çünkü kısa etki alanı adlarının hatırlanması daha kolaydır. Kısa alan adlarının reklamlara, kartvizitlere, ambalajlara ve diğer pazarlama materyallerine sığması da daha kolaydır. Bu nedenlerle,   .xyz   alan adlarının kullanılabilirliğinden yararlanmayı düşünün. Ödüllü Slovakya kahve kavurma makinesi Black, kahve dükkanlarının web sitesi için    Black.xyz   adresini tescilledi. Bu tek kelimelik alan adı, pazarlama materyallerine tam olarak uyuyor ve müşterilerinin hatırlaması oldukça kolay. Kahve dükkanının ziyaretçileri daha sonra tarayıcılarına Black.xyz yazabilir ve Black’s coffee beans kahve dükkanına hızlıca ulaşıp ürünlerini satın alabilirler.

Property.xyz

Markalı   bir alan adı seçmek, işletmenizin hedefini potansiyel müşterilere iletmenize yardımcı olabilir. Emlak bulucu   Property.xyz   , sundukları hizmeti tanımlayan bir alan adı örneğidir. Kurucu ortak Robert Jones, “Herkes için çalışan bir emlak platformu yaratıyoruz. Tüm emlak tipleri Konuttan ticariye kadar tüm emlak kategorileri. Emlak sürecinin tüm adımları. Bize göre     Property.xyz    isminin bunu mükemmel şekilde başardığını hissettik. ”     Property.xyz   ,   .xyz  ile uygun tek kelimelik bir etki alanı sağlamayı başardı. Artık sektörleriyle eşleşen ve sundukları hizmeti tanıtmaya yardımcı olan bir alan adına sahipler.

Starship

“Radyo Testi”, alan adınızı seçerken göz önünde bulundurmanız gereken önemli bir araçtır.  Radyo testi, potansiyel ziyaretçilerin bir alan adını yüksek sesle söylendiğini duyduklarında heceleyip yazıp yazamayacaklarını kontrol eder. Bunu arkadaşlarınız, aileniz ve iş arkadaşlarınız üzerinde deneyin! İnsanları web sitenizi kontrol etmeye sözlü olarak davet ettiğinizde, web sitenizi bulmak için kolayca hatırlayabilmeleri ve alan adınızı nasıl yazacaklarını bilmeleri son derece önemlidir.   Starship.xyz  , Skype’ın kurucu ortakları tarafından oluşturulan otonom robot dağıtım şirketi, radyo testini geçen bir alan adı örneğidir. Starship Technologies, hem hatırlanması hem de hecelenmesi kolay kısa, akılda kalıcı ve benzersiz bir adres elde etmek için   .xyz   ile eşleştirilmiş marka adını kullandı.   Starship.xyz   , birçok Amerika Birleşik Devletleri üniversite kampüsünde ilk robot dağıtım çözümü olma fırsatı nedeniyle kulaktan kulağa pazarlama yöntemiyle çok müşteri kazandı. Markanın alan adının kolay hecelenmesi ve hatırlanması önemlidir, böylece öğrenciler hizmeti kullanmak için web sitesine hızla gidebilirler.

Unutulmaz bir alan adı için bazı rakipleriniz olduğunda, kullanmak istediğiniz adın hali hazırda kayıtlı ticari marka olmadığından emin olmak için   biraz araştırma yapmak da   isteyebilirsiniz . Sektörünüzdeki başka bir işletmenin onu popüler hale getirmediğinden emin olmak için çevrimiçi arama yapabilirsiniz. Başkası istediğiniz adı almadan önce, hızlı hareket edin!

 3. Adım:  İyi tasarlanmış bir web sitesi ile iyi bir izlenim bırakın  İyi tasarlanmış bir web sitesi   ‘in karmaşık bir proje olması gerekmez. Web sitenizi tasarlarken, seçtiğiniz renkler, yazı tipleri ve görüntülerle desteklenebilecek birincil amacınızı düşünün. İstediğiniz kitle ile rezonansa girecek ve markanızı iletecek bir estetik hedefliyorsunuz. Neyse ki, web sitesi oluşturucu şablonlarının kolaylığı ve   hızlı web sitesi tasarımı  için seçenekler sayesinde, iyi görünen ve iyi çalışan bir web sitesi tasarlamak her zamankinden daha kolay. Markanızın havasına uygun bir stil seçerek web sitenizi hızlı bir şekilde oluşturabilirsiniz.

HousePV

Görsel olarak yaratıcı bir sektörün parçasıysanız, resimlerinizi vurgulamak için oluşturulmuş bir web sitesi tasarımı düşünün. Söz uçar, resimler baki kalır. Yüksek kaliteli görüntüler, potansiyel müşterilerinize sunduklarınızı etkili bir şekilde göstermenin yararlı bir yolu olabilir. İç mimarlık ve tasarım ajansı   AtelierInteriors.xyz   , konut ve ticari müşterileri için “karakter ve derinlikle dolu sürükleyici, yaşanılan alanlar” yaratmayı hedefliyor. Ajans, geçmiş projelerinin   büyük    portföyünü   sergilemek için şık bir şablon kullanıyor. Şablonun tasarımı sayesinde, iç görüntüleri web sitesinin görsel mülklerinin çoğunu kaplar, böylece ziyaretçiler ajansın ulaşabileceği ortam türleri hakkında bir fikir edinebilir.

Rauscher

Alternatif olarak, daha ağırbaşlı bir sektörde küçük bir işletmeyseniz, otorite ve tarafsız tonları tercih edebilirsiniz. Adli kriminoloji uzmanı   Rauscher.xyz   , çalışmalarının doğasına uygun renk ve ortam kullanıyor. Fotoğraf ve video konularında adli tıp uzmanı olarak,  görüşleri adli değerlendirmelerde kullanılır. Web sitesinin renkleri öncelikle siyah ve beyaz metinlidir ve tüm alanlarda siyah beyaz fotoğrafçılık kullanılmıştır. Kasvetli tasarım, emniyet yetkilileri arasından klinik şirketlerle çalışmayı bekleyenler için iyi bir yankı uyandıracak gibi görünüyor.

Onesky

Teknoloji endüstrisinin bir parçasıysanız, hedef kitlenize teknolojinize dalmış gibi hissettirmek, marka tekliflerinizi iletmenize yardımcı olabilir. Yazılım çözümleri şirketi   OneSky.xyz   , İnsansız Trafik Yönetimi (UTM) teknolojisinde uzmanlaşmıştır. Web siteleri, insansız bir uçağın (drone) hava sahası perspektifini görselleştirme kullanıcı deneyimini teşvik ederek, fotoğraf, illüstrasyon ve video içerir.   OneSky.xyz   , markaları için modern bir estetik ileten medya ve ikonografiden yararlanıyor.

Markanızın sunduğu hizmetleri veya ürünleri etkili bir şekilde tanıtmanıza yardımcı olmak için markanızın estetiğiyle uyumlu web sitesi görsellerini kullanın.

 4. Adım:  İşletmenizi kitlenize satan önemli içeriği ekleyin İyi tasarlanmış bir web sitesinin, ziyaretçilerinizi müşterilere dönüştürmek için   ikna edici   içeriğe   de ihtiyacı vardır. Kısa bir sunum kullanarak kullanıcılara tam olarak ne yaptığınızı veya şirketinizin ne yaptığını kısaca anlatarak başlayın. Bu önemli bilgiler hızlı okunmalı ve web sitenizde önde ve ortada olmalıdır. Örnek için mobil uygulama oluşturucu   AppMaker.xyz  ‘un web sitesine bakın. Web sitesi, ana sayfada açıkça “Markanız için mobil ticaretin etkinleştirilmesi” ifadesini belirtir, böylece ziyaretçiler şirketin neler yaptığını ve sunması gerektiğini hızlı bir şekilde anlayabilir. Asansör konuşması, hizmetinizle ilgilenenlerin dikkatini çekmeli ve daha fazla bilgi edinmek için web sitenize daha fazşa göz atmaya ilham vermelidir.

Appmaker

Bir diğer önemli ve eklenmesi kolay içerik öğesi ise, web sitenizin hedef kitlenize bundan sonra ne yapacağını söyleyen bir harekete geçirici mesajdır (CTA). Bu, web sitenizin asıl amacının gerçekten devreye girdiği yerdir. Web sitesi oluşturucuları, genellikle görmeyi ve hemen tıklamayı kolaylaştıran, eylem metni içeren oldukça görünür bir bağlantıya sahiptir.   AppMaker.xyz   , ziyaretçileri “Ücretsiz Başlangıç” yapmaya teşvik eden parlak renkli, kolayca göze çarpan bir düğme kullanır. Ziyaretçilerin hemen başlamak isterlerse etrafta arama yapmalarına gerek yoktur ve düğmenin tasarımı ve konumu, ziyaretçileri   AppMaker.xyz  ‘un ana hedefi gibi görünen eylemi gerçekleştirmeye teşvik eder. 

Değerlerinizi web sitenizde paylaşarak işletmenizin müşterilerinize neler sunabileceğini daha fazla açıklayın. Değerleriniz, müşteriye neden ürününüzü veya hizmetinizi seçmesi gerektiğini söyleyen bir ifadedir. Değerleriniz, müşterilerin sizin ürün ve hizmetlerinizden faydalanırken elde edeceği doğrudan faydaları listeler. Ziyaretçilerinize verebileceğiniz değeri paylaşmak, onları bir satın alma işlemi yapmaya ikna etmeye yardımcı olacaktır.   AppMaker.xyz   , ana sayfalarında “App Store keşfi yoluyla daha fazla kullanıcı edinme” ve “alışveriş sepetinden vazgeçmeyi azaltma” dahil olmak üzere altı ana değer önermesini listeliyor ve hizmetlerini kullanmanın önemli faydalarını web sitesi ziyaretçileri için net bir şekilde sunuyor. Avantajları anlamak, potansiyel ve ödeme yapan müşteri arasındaki fark anlamına gelebilir.

Açıklayıcı sunum, açık eylem çağrısı ve değerlerinizi sergilemeye başlamak için iyi bir yerdir.   İşletmenizi müşterilerinize etkili bir şekilde tanıtmak için kullanabileceğiniz ek içerik   , sahip olduğunuz işin türüne bağlıdır. https://gen.xyz/blog/2020-quarterly-q4

 5. Adım:  E-posta ve sosyal medyada tekdüzelik sağlayın İşletmenizin web sitesi, ziyaretçilerin sizinle iletişim kurması ve sizi takip etmesi için bir yol içermelidir. En popüler iletişim yolları, iletişim formları, e-posta adresleri ve sosyal medya adresleridir. Birden fazla iletişim yöntemi arasında tekdüzelik sağlamak, müşterilerin sizi nasıl bulacaklarını hatırlamalarına yardımcı olur ve güven aşılamaktadır. Bu, sosyal medya işlemlerinizi mümkünse tutarlı hale getirmeyi ve markanıza güvenilirlik katabilecek özel bir e-posta adresine sahip olmayı içerir. Tutarlılık, potansiyel müşterilerin uzantınızı hatırlamasını verimli ve kolay hale getirir. Etki alanınızı kullanan özel bir e-posta adresi, web sitenizin adresiyle eşleşecek ve bu, web sitenizle olan bağlantınızı onaylayacaktır. E-posta adresi, sosyal medya tanıtıcıları ve web sitesi adresindeki tekdüzelik, ziyaretçilere web sitesinin sahipleriyle iletişim kurduklarını doğrulayabilir ve daha fazla bilgi için web sitenize geri dönmelerine yardımcı olabilir.

Moxie

Web sitenizle aynı alanda biten bir e-posta adresi, web sitesinin sahibinin ve e-postanın sahibinin aynı kişi veya şirket olduğunu doğrulayarak daha profesyonel görünmenize yardımcı olabilir. Kişiye özel, markanızı içeren e-posta adresleri oluşturmak için alan adınızı kullanmak, tüm şirket temsilcilerinizi ve genel iletişim e-postalarınızı web sitenize bağlar. Örnek olarak dijital fitness platformuna bakın  Moxie.xyz   ve   Hong Kong’un en büyük çalışanlara sağlanan sosyal haklar platformu  ,   Amaz.xyz   . Her iki işletme de web sitelerinde listeledikleri destek e-postaları ile müşterilerine marka tutarlılığı ve güvenilirliği gösteriyor. (Support) @ moxie.xyz ve (info) @ amaz.xyz kullanarak müşteriler, ilgili işletmelerden bir temsilciye e-posta gönderdiklerinden emin olurlar.

Amaz

  .xyz   gibi farklı bir alan adı kullanmak, sosyal medya uzantıları  arasında birlik elde etmenize yardımcı olabilir.    .xyz   , markalı alan adınızı edinmeyi kolaylaştırabileceği gibi, etki alanınızı kendi kimliğinizde kullanmak, sosyal medya platformlarında aynı şekilde davranmanıza yardımcı olabilir. Örneğin Moxie.xyz , @moxie.xyz adresini Instagram ve Facebook için alırken, @moxie_xyz Twitter için ve /moxie-xyz ise LinkedIn için alındı ,”moxie” kelimesini tüm sosyal platformlarda garanti aldına aldılar. Amaz.xyz  ise Facebook ve Instagram platformlarında @amaz.xyz ile ve Linkedin platformunda iseh /amazxyz devam etti. Kendi alan adlarını kullanarak oluşturdukları sosyal medya hesapları Moxie.xyz ve Amaz.xyz markalarının tanıması ve çapraz platformlardan yeni kullanıcıların gelmesi konusunda yardımcı oldu.. Alan adınızı sosyal medya hesaplarınızda kullanarak elde edebileceğiniz tek tiplilik, web sitenizin adresinin müşterilerinizin zihninde kalmasını da sağlayabilir.

Alan adınızı özel, markalı e-postada kullanmak ve alanınızı içeren sosyal medya tutamaçlarıyla tutarlılık oluşturmak, marka hatırlamayı artırabilir ve işletmenizin profesyonelliğini artırabilir.

 6. Adım:  Farkındalığı artırmak için web sitenizi paylaşın Web sitenizi herkese duyurmaktan yararlanabilirsiniz! Web sitenizi paylaşmak, trafik oluşturmak ve   marka bilinirliğinizi artırmak  için bir anahtardır, her ikisi de işletmenizin online varlığını genişletmenize yardımcı olabilir.

Melissa Hung

Sosyal medya içeriğinin çok yönlülüğü ve etkisi, onu bir kitleye ulaşmanın popüler bir yolu haline getiriyor. Mesajınızı ve sunmanız gerekenleri yaymaya yardımcı olmak için sosyal medya platformlarında web sitenize ilgili konuları ve bağlantıları yayınlayın. Yayınlarınızın ve güncellemelerinizin görünürlüğünü artırmak için takipçi topluluğunuzdaki diğer kişilerle etkileşim kurun. Yazar ve serbest gazeteci   MelissaHung.xyz   yeteneklerini paylaşmak için Twitter’dan yararlanıyor. Çalışmalarını düzenli olarak   akıllı ve esprili tweetler  aracılığıyla sergiliyor ve faydalı yanıtlar ve retweetler için topluluğuyla etkileşim kuruyor. İşini güncel tutmakla ilgilenen bir takipçisi topladı ve bu da çevrimiçi olarak potansiyel yeni müşterilere ulaşmasına yardımcı olabilir. Twitter biyografisi   portföy web sitesine  bağlantılı şekildedir, böylece ziyaretçiler onun deneyimi hakkında her şeyi öğrenebilir ve potansiyel olarak bir sonraki yazı işi için onu işe alabilir.

Learningline

Web sitenizde blog içeriği yayınlamayı da düşünebilirsiniz. İçerik oluşturmaya yatırım yapacak zamanınız ve paranız varsa, bir blog bir sonraki adım için web sitenize geri dönecek sadık okuyucu kitlesi geliştirebilir. Yorumlardaki tartışmalar daha da fazla etkileşim yaratabilir çünkü bir yorum bazen daha büyük bir sohbete yol açabilir. Ek olarak, pazarınızdaki diğer etkili bloglara gerçek yorumlar ve etkileşimler bırakmak, blog yazarları ve okuyucuları tarafından fark edilmenizi sağlayabilir. Blogunuzda yayınladığınız ilgili ve faydalı bilgilere bir bağlantı eklerseniz, bu yazarlar ve okuyucuları web sitenize kolayca ulaşabilirler. Kullanıcılara ve topluluk üyelerine ilgi çekici ve yardımcı olan konular ve yazarlar hakkında ilham almak için niş pazarınızdaki diğer bloglara göz atabilirsiniz. Blogunuza konuk gönderimleri davet etmek veya başka bir blogda misafir olarak hizmet vermek, etkileşimin gerçek olması ve yayınınıza web sitenize bir bağlantı eklemeniz koşuluyla, her iki blogda da daha fazla okuyucu oluşturabilen çapraz tanıtım yöntemleridir.

Eğitim firması   LearningOnline.xyz   , eğitimin yetersiz hizmet alan topluluklara yayılmasına yardımcı olmak için sosyal bir misyona sahip çevrimiçi öğrenim çözümleri oluşturur. Web sitelerine “Dilbilgisi ve Yazım Denetleyicisi Uygulamalarını Daha Etkili Nasıl Kullanılır” ve “Eğitimle Dünyayı Daha İyi Bir Yer Yapma” gibi ilgili makalelerden oluşan bir   blog   eklediler. Bir okuyucu, sohbet başlatmak için yorumlar ekleyebilir veya hatta   LearningOnline.xyz  topluluğunun ilgisini çekecek bir makale gönderimini sunmayı tercih edebilir. Bu blog makaleleri, özel bir konuda eğitim vermeye, ilgiyi artırmaya ve web sitesine tekrar dönmek için motivasyon oluşturmaya yardımcı olabilir.

Alan adınızı fiziksel ürünlere yazdırmak, web sitenizi tanıtmanın başka bir yoludur. Tişörtler, şapkalar veya kalemler gibi promosyon amaçlı ücretsiz ürünler ve online mağazanızda satılan herhangi bir ürün, alan adınızla basılmışsa farkındalığın yayılmasına ve web sitesi trafiği oluşturmanıza yardımcı olabilir. Etki alanınızın hatırlanması ve hecelenmesi kolaysa, etki alanı adınızı açıkça tanıtan promosyon ürünlerinizi veya ürünlerinizi kullanan veya giyen kişiler, web sitenize yeni ziyaretçilere ilham verebilir.

Sattığınız ürünlere alan adınızı yazdırmanın yaratıcı yollarını bulmak kolay olabilir. Mimari ve tasarım blogu   MightyType.xyz   , web sitesine bir çevrimiçi tasarım mağazası,   The Mighty Shop  ekledi.    MightyType.xyz   alan adı,    posterlerden   ve   renkli çıkartmalardan   bazılarına yaratıcı bir şekilde dahil edilmiştir. Posterleri duvarlarında veya dizüstü bilgisayarlarında ve diğer yüzeylerinde sergileyen her alıcı,   MightyType.xyz   alan adının kendi etrafındaki insanlara yayılmasına yardımcı oluyor.

Farkındalık girişimleri, izleyicilerinize maruz kalma şansınızı artırabilir ve büyüyen bir kitle, küçük işletmenizin büyümesi ve başarısı için önemlidir.

 7. Adım:  Web sitenizin gelişmesini değerlendirin

Web sitenizle işletmenizin hedef kitlesine ulaşma çabalarınızın yanı sıra, web sitenize gelen trafiği analiz ederek iyileştirmeler yapmanın yollarını bulabilirsiniz. Popüler arama motorlarından, barındırma platformlarından ve web oluşturuculardan gelen web sitesi analiz araçları, işletmenize yararlı raporlar sağlayabilir. Bu raporlar, ziyaretçilerin sitenize nasıl ulaştığı, sitenizdeki en popüler içerik ve daha fazlası gibi bilgilendirici ayrıntılar gösterebilir. Bu bilgileri kullanmak, web sitenizde iyileştirmeler yapmanıza yardımcı olabilir. Hangi gönderilerinizin iyi karşılandığını öğrendiğinizde, benzer içerik oluşturmaya devam edin. İçeriğiniz başarılı değilse veya popüler değilse,   farklı bir yaklaşım deneyin . Mevcut araçlar, web sitenizin istediğiniz arama motorlarında görünüp görünmediğini veya keşfedilebilirliği iyileştirmek için bir ayarlama yapmanız gerekip gerekmediğini de belirleyebilir. Müşteri tabanınızın çevrimiçi ihtiyaçlarını sürekli olarak karşılamanıza yardımcı olması için analitiği kullanın.
 https://gen.xyz/blog/2021-quarterly-q1

MuhammadAli.xyz   , “SEO ve dijital pazarlama alanlarındaki verileri birleştiren ilginç projeler” oluşturma konusunda tutkulu bir Dijital Pazarlama ve Analiz uzmanıdır. Uzmanlığı, web sitesi performansını iyileştirmeye odaklıdır.   blogundaki   makalesinde Muhammad şöyle yazıyor: “Google Etiket Yöneticisi (GTM), analiz etiketlerinizin akışını sağlamak için mükemmel bir araçtır… Google Analytics ile birleştiğinde, olayları [kolayca ayarlamanıza] da olanak tanır [web sitenizin] kodunu değiştirmek zorunda kalmadan hedefleri veya dönüşümleri izlemek için kullanabileceğiniz. ” Ayrıca, web sitenizin iyi bir izlenim bırakmasına yardımcı olabilecek kullanıcı deneyiminizi (kullanıcı deneyimini) iyileştirmek için web sitenizde   bulman bağlantıları   için ipuçları sağlar.

Andreea

Andreea.xyz   (Andreea Năstase), teknoloji alanında on yıldan fazla deneyime sahip Amsterdam merkezli bir yazılım geliştiricisidir.   Küçük Projeler için Analitik Alternatifler  başlıklı makalesinde Andreea, “Google Analytics için seçebileceğiniz 60’ın üzerinde gizlilik odaklı rakip olduğunu” ve blog gönderisinin “basit, kurulumu kolay ve yeterli derecede kontrol. ” Size uygun araçları seçin, böylece web sitenizin asıl amacına ulaştığından emin olmak için ihtiyacınız olan bilgileri hızlı bir şekilde alabilirsiniz.

MehulShah.xyz   (Mehul Shah), Microsoft Surface’de bir UX Tasarımcısıdır. “Zorlu sorunları ortadan kaldırmak ve keyifli, ölçeklenebilir kullanıcı deneyimleri yaratmak için teknik geçmişinden yararlanma” konusunda tutkulu. 2018’de Mehul, “web’deki kullanıcı yolculuğunu ve kullanıcı deneyimini daha iyi anlamak için” kurumsal bir ürün için   analitik çözümü   geliştirdi. Kurulumla ilgili yardıma ihtiyacınız varsa ve verileri web sitenizi iyileştirmek için kullanma planınız varsa, seçeneklerden biri, size yardımcı olması için bu alanda uzman bir kişiyi işe almaktır.

Bugün barındırma şirketiniz, web oluşturucunuz veya kayıt şirketiniz aracılığıyla sunulan kolay analiz araçlarının çoğunu kullanmak için mühendis veya tasarımcı olmanıza gerek yok. Bu bilgileri kendi yararınıza kullanmak, web sitenizde hem şirketinizin hem de müşterilerinizin ihtiyaçlarını karşılamasına yardımcı olabilecek değerlendirmeler ve ayarlamalar yapmanıza yardımcı olabilir.

Sonuç

İster küçük işletmenizi kurmuş olun ister hala tasarım aşamasında olun, başlamak veya iyileştirmek için bu basit adımlardan herhangi birini hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz! Dijital sıçramayı güvenle yapın ve bugün başlayın.  .xyz  7. Yıldönümü Kutlamasından yararlanarak şu anda 1 dolardan daha düşük bir fiyata başlayabilirsiniz. Web siteleri için .xyz   kullanan   küçük işletme ve girişimciler topluluğuna katılın.  .xyz alan adı, çevrimiçi girişimde bulunan her tür küçük işletme için gerçekten genel bir seçimdir. .xyz ile biten kısa, etkili ve akılda kalıcı alan adları kullanıma hazırdır; bu, marka adınız veya anahtar kelime seçiminizin hemen sizin olabileceği anlamına gelir.

0 Shares:
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer İçerikler
Devamını Oku

Belgesiz .COM.TR Nedir?

Ocak 2022 itibariyle, alan adı tahsisinde yetkili kurum olan NIC.TR, yerini BTK bünyesinde bulunan TRABİS’e devrediyor. Bu değişiklikle…