Ktunnel Proxy Nedir? Ne İşe Yarar?

Ktunnel Proxy Nedir? Ne İşe Yarar?

Yasaklı veya erişim engeli bulunan internet adreslerine giriş için kullanıcılar farklı kaynakları internet üzerinden aramaktadır.İnternet üzerinde geçirdiğiniz dönemlerde hızlı ve güvenilir gezinti sağlamak için çok fazla uğraşmak istemiyorsanız VPN sistemlerinden destek alabilirsiniz. Bu yazımızda sizlere Ktunnel nedir? Ktunnel Proxy Ne İşe Yarar? Sorusuna detaylı yanıt vereceğiz.

Genel olarak internet adresleri DNS sunucuları üzerinden erişim yasağı alır. Pek çok kişi erişim yasağını bilgisayarına farklı programlar indirerek aşabiliyor. Fakat bazı kullanıcılar bu programlar ile uğraşmak istemediğinden dolayı Ktunnel gibi herhangi bir kurulum gerektirmeyen ve oldukça pratik yöntemleri kullanıyor. Ayrıca Ktunnel üzerinden normal internette gezindiğiniz gibi erişim ve paylaşım imkanına da erişebilirsiniz.

Ktunnel Proxy Ne İşe Yarar?

Ktunnel Proxy ne işe yarar? Sistem giriş yasağı bulunan sitelerde kimliğinizi gizleme imkanı sunar. Anonim olarak gezinti yapmanızdan dolayı IP adresiniz gizli olarak bulunur. Ktunnel Proxy adı verilen VPN sistemi sayesinde internetin özgürlüğünde bulunan tüm engelleri kaldırabilirsiniz.

Ktunnel sadece internette yasaklı sitelere girmenizi sağlamıyor. Bu yazılım sayesinde internette yapacağınız tüm gezintiler güvenli hale geliyor. Bu sistemin en büyük avantajları arasında internette gezinti yaptığınız süre boyunca güvenliğinizin tam olarak korunmasıdır. Ktunnel sistemlerinde kişisel bilgileriniz hiçbir şekilde üçüncü kişilerle paylaşılmamaktadır. Ktunnel VPN sistemi üzerinden konumunuzu bulunduğunuz bölge dışında farklı bir bölgede gösterebilirsiniz. İçerisinde binlerce IP adresi ve DNS sunucu bulunduran Ktunnel sizlere internet üzerinden daha güvenli ve daha hızlı internette özgürlük keyfi sunuyor. Böylece online olarak tüm sınırların ötesine geçebilirsiniz. İnternet dünyasında büyük kolaylıklar sunan Ktunnel sistemini henüz denemediyseniz şimdi bu sisteme göz atabilirsiniz.

Proxy

İnternet üzerinden bilgi aradığınız zaman güvenilir siteleri tercih edersiniz. Online olarak bilgilere hızlı ve güvenilir bir şekilde ulaşmak her kullanıcının hayalidir. İnternet üzerinde arama yaparken sizin girdiğiniz siteleri başkası görmesini istemiyorsanız Proxy sizler için devreye giriyor. Bu uygulama sayesinde kendinizi koruma altına alabilirsiniz. Başka kişilerin sizi internet üzerinden takip etmesini Proxy sitesi sizlere yardımcı olacaktır. Gizliliğinizi koruyan bu sistem sayesinde özgürce internet ortamında dolaşabilirsiniz.

Proxy ve VPN Arasındaki Fark Nedir?

VPN ve Proxy servisleri aynı amaç üzerinden hareket eder. Her ikisinin de temel misyonu kullanıcılara ait bilgileri gizlemektir. VPN Proxy servislerinden farklı olarak şifreleme üzerinden destek alır. Kullanım alanları konusunda da VPN bir adım önde bulunur. Fakat Proxy servislerinin hız konusunda önemli bir kozu bulunur.

Yasaklı Sitelere Giriş

İnternette güvenlik en önemli konulardan bir tanesidir. Proxy sitesi güvenliğinizi ön plana alarak istediğiniz web adreslerini kolayca görüntülemenizi sağlar. Bu nedenle sizde bu alanı kullanarak internetin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. Özgürce dolaşmak istediğinizde bu sistem size yardımcı oluyor. İstediğiniz her noktadan kolayca bağlantı kurabilir ve kimse sizi takip etmeden özgürce bir dolaşım imkanından yararlanabilirsiniz.

0 Shares:
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer İçerikler