Herkes için Web Sitesi, Türkiye’nin Lider Hosting Firması Natro’da!

Türkiye’nin lider hosting firması Natro, 20. yıla özel televizyon ve radyo kanallarında yeni bir reklam filmi yayınladı.

Türkiye’de hosting sektörü için bir ilk olan bu adımla daha geniş kitlelere ulaşmayı hedeflediklerini belirten Natro Genel Müdürü Nedim Mitrani, “Müşteri ve inovasyon odaklı bir firma olarak 20 yıldır sektöre öncülük ediyoruz. Reklam filmimizle teknik bilgi sahip olmasa dahi herkesin Natro ürünleri ile bir web sitesine kolayca sahip olabileceğini duyurmak,  birey ve kurumların dijitalleşmesine aracılık etmeyi amaçlıyoruz.”

1999 yılında kurulan Natro, yıllardır Türkiye’nin en çok tercih edilen hosting firması olarak hizmet veriyor. Firma, müşterilerine ait 550 binin üzerinde alan adına ev sahipliği yapıyor. Ayrıca 200 bine yakın web sitesi ile Türkçe internet içeriğinin yüzde 30’luk bir kısmını kendi veri merkezinde barındırıyor.

Ülkemizde hosting sektöründe televizyon ve radyo kanallarına reklam veren ilk Türk firması olan Natro, herkesin dijitalleşmesi için çözümler sunuyor. Hazır Web Sitesi, Dünya’nın en çok tercih edilen içerik yönetim sistemi WordPress’e özel çözümler, E-Ticaret gibi her ihtiyaca yönelik geniş ürün yelpazesiyle dijital dönüşüme aracılık ediyor.

20. yıl dönümlerinde, ar-ge yatırımları ile web sitesi, e-posta, alan adı gibi çözümler sunmaya devam ederek birey ve şirketlerin internetteki görünürlüğününü artırdıklarını belirten Natro Genel Müdürü Nedim Mitrani şunları söyledi:

1999 yılında 2 Türk girişimci tarafından kurulan Natro, yerli ve milli hosting firması olarak Türkiye’de sektöre öncülük ediyor. Uluslararası güçlü rakiplerimize karşı yüzde 30’luk pazar payımızla ülkemizde sektör lideri olarak 20 yıldır hizmet veriyoruz. Hosting sektöründe altyapıdan, çözüm odaklı hizmetlere doğru güçlü bir eğilim söz konusu. Müşteriler internete erişimleri sayesinde dünyadaki birçok servis sağlayıcısının sunduğu hizmetleri karşılaştırarak kendi ihtiyacına uygun çözümleri bulabiliyor. Özellikle WordPress ve hazır web sitesi çözümleri gibi kolay kullanılan servislerin oldukça yaygınlaştığını görüyoruz. Natro olarak biz de güncel teknolojileri takip eden, inovatif ve dinamik bir çözüm merkezi olarak müşterilerimizin işlerini kolaylaştırmaya odaklanıyoruz. Ekosistemle iletişimimizi sürdürerek toplulukları bir araya getiren etkinlikler düzenliyor, geliştiricilerin işini kolaylaştıracak ürünlerle bu dönüşüme hız kazandırmak istiyoruz.”

Nedim MitraniDijitalleşmek ve yeni teknolojilere ayak uydurabilmek için en önemli unsurun Ar-Ge yatırımları olduğuna dikkat çeken Mitrani şunları belirtti:

“Natro olarak, Ar-Ge yatırımlarına büyük önem veriyoruz, kendi bünyemizde bulunan yazılım ve sistem ekiplerimizle yenilikçi ve yüksek teknolojiye adapte ürünler geliştiriyoruz. Bu ürünlerimiz ülkemizdeki şirketlerin ve bireylerin kendilerine dijital dünyada daha kolay yer bulmalarına ve tanıtmalarına olanak sağlıyor. Hazır web sitesi aracı gibi hiçbir teknik yetkinliğe ya da uzmana ihtiyaç duymaksızın hızlı ve pratik dijitalleşmeye dönük yazılımlar geliştiriyor, bu ar-ge yetkinliğini ve bilgi birikimini ülkemizde tutarak ekonomimizin kalkınmasında önemli bir rol üstlendiğimize inanıyoruz. Kendi geliştirdiğimiz çözümler sayesinde eskiden yurtdışından temin edilen çoğu yüksek teknoloji ürünü artık tamamen ülkemizde, ülkemizin yazılımcıları ile üretiliyor. Bu sayede ülkemizden döviz çıkışının azalmasını destekliyor, ekonomiyi canlandırıyoruz. Hayata geçirdiğimiz yeni reklam filmi ile herkes için web sitesi açmanın mümkün olduğunu anlatmak ve dijitalleşmeye aracılık etmek istiyoruz.

Müşteri odaklı bir yapıyla ihtiyaç duyulan her alanda hizmet verebilir nitelikte olmanın birinci öncelikleri olduğu ve bu kapsamda birçok yatırım ve geliştirme yaptıklarının altını çizen Mitrani şunları ifade etti:

Birey ve kurumlara yönelik web hizmet ve çözümlerimizle dijital dönüşüme destek oluyoruz. Herkesin web sitesi sahibi olarak internette yerini alabileceğine ve işini büyütebileceğine inanıyoruz. Natro olarak ürün ve servislerimizin alt yapıdan başlayarak müşteriye ulaşırken geçirdiği yolculuğu çok iyi biliyoruz. Müşteriyi iyi anlayarak, ihtiyaca yönelik ve çözüm odaklı servisler geliştirme misyonuyla çalışmalarımızı yürütüyoruz. 20. yılımızda reklam filmimizi yayınlayarak sektör özelinde ülkemizde bir ilke imza attık. İnsanların dijital dünyada var olabilmeleri ve sektörümüzün büyüyebilmesi için önemli bir adım olduğuna inandığımız bu film, inanıyorum ki ekonomimize de katkı sağlayacaktır.”

[zombify_post]
0 Shares:
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer İçerikler