Hazır Web Sitesi Nedir? |Hazır Sitenin Avantajları

Online tanıtım, satış ve pazarlama sektörünün büyümesi ile günümüzde web sitesine sahip olmak işletmelerin ve markaların en temel gereksinimlerinden bir tanesi haline geldi. Ürünlerinizin tanıtımını yapmak, kişisel özgeçmiş, referans ve çalışmalarınızdan bahsetmek için web sitesi kurmak basit ve etkili bir yöntemdir. Hem ülkemizde hem dünyada bireylerin zamanını en fazla geçirdiği yer olan internet dünyasında var olmak istiyor; fakat teknik detaylar aklınıza takılıyorsa, Natro Hazır Web Sitesi bu isteğinizi karşılayacak bir sistemdir.

Bir web sitesine sahip olmak, günlük hayatta mesai saatlerinde ve belirli mekanlarda iletişimde kalabileceğiniz bağlantılarınız veya müşterilerinizle yer ve zaman fark etmeksizin iletişimde kalabilmenizi sağlar. Günümüzde bir hizmet veya ürüne ulaşmak isteyen kişiler genellikle ilk olarak bu konuyla ilgili arama motorlarına başvururlar. Hizmetleriniz, ürünleriniz veya kişisel markanızın bir web sitesi sahip olması, kullanıcıların sizi arama motorlarında görmesi ve ulaşmasına imkan verir.

Natro Hazır Site yani NatroSite, faaliyet gösterdiğiniz alana ya da iş kolunuza uygun web sitesini, bilgisayar sistemleri hakkında bir teknik bilginiz olmasa dahi kolay bir şekilde kurmanızı sağlar. İş ve işletmenizin faaliyet gösterdiği alan ne olursa olsun kendinize uygun web sitesini NatroSite ile oluşturabilirsiniz. İster çalışma alanlarınızı ve faaliyetlerinizi sergilemek için, ister ürünlerinizin satışını yapmak için isterseniz de rezervasyon oluşturmak için Natro Hazır Web Sitesini kullanabilirsiniz.

Birbirinden farklı ve çeşitli meslek grubu ve çalışma alanına uyum sağlayan akıllı kurulum özelliği gerek duyduğunuz web sitesini profesyonel ve hızlı bir şekilde kurmanızı sağlar. Hazır web site kullanarak, markanız veya hizmetleriniz ile ilgili yeni gelişmeleri, güncellemeleri, gerçekleştirilmesi planlanan aktiviteleri teknik bilginiz olmasa da kolayca ekleyebilir ve düzenleyebilirsiniz. 

NatroSite, kullanıcılarına portfolyolarını, kendilerini, sağladıkları hizmetleri ya da ürünleri sanal ortama taşıyabilmeleri ve böylelikle daha fazla potansiyel kitleye ulaşabilmeleri için 26 farklı özellik ile desteklenen web siteleri oluşturma imkanı sunar. 

Natro hazır web sitesi ile oluşturabileceğiniz birbirinden farklı ve çeşitli hazır site tasarımları bulunur. Faaliyet alanınıza ve kullanma amacınıza göre kendinize en uygun tasarımı seçerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Natro Hazır Web Sitesi kullanarak oluşturabileceğiniz sitelerin sahip olabileceği temalar şunlardır:

  1.  Kişisel Blog / Biyografi / Portfolyo / CV Siteleri
  2.  Kurumsal Şirket Siteleri
  3.  Araç / Oda Kiralama Rezervasyon Siteleri
  4.  Düğün / Nişan Davet Siteleri
  5.  Konferans / Konser Etkinlik Siteleri
  6.  Ürün Tanıtım ve Lansman Siteleri
  7. Restoran Rezervasyon Siteleri
  8. Konut Proje Tanıtım Siteleri
  9.  Dernek ve Öğrenci Topluluğu Siteleri
  10. Ünlü / Sanatçı / Hayran Topluluğu Siteleri
  11. Gezi / Seyahat / Gurme Yemek Siteleri
  12. Aile Albümleri / Lise – Üniversite Yıllıkları

Natro Hazır Web Sitesinin Öne Çıkan Yönleri Nelerdir?

Hazır web sitesi, çok çeşitli bir yelpazede tasarım havuzuna sahiptir. Sistemde kullanılan tasarımlar son derece profesyoneldir. Markanızın veya hizmetlerinizin bu denli profesyonel bir yapı içerisinde müşterilere sunulması, markanızın kurumsallaşmasını sağlar. Profesyonel tasarıma sahip web sitelerinde müşteriler kolay bir şekilde bilgi alabilirler, ürün ve hizmetlerinizi inceleyip satın alabilirler. Böylelikle işinizi büyütme ve satışlarınızı arttırma imkanı elde etmiş olursunuz.

  1. Natro hazır web sitesi ile işinize uygun web sitesini kurmanız yaklaşık 10 dakika kadar kısa bir zamanınızı alır. 100’ü aşkın alternatif tasarım seçenekleri, arasından seçeceğiniz temaya uygun görseller veya dilediğiniz şekilde metinler ekleyerek sitenizi zenginleştirebilirsiniz. 
  2. NatroSite, işinizi, şirketinizi, markanızı, hizmet veya ürünlerinizi internet ortamıyla buluşturmanız için ihtiyacınız olan tüm özellikleri size sunan bir sistemdir. Kişisel bir blogdan konut projesi tasarım sitelerine kadar dilediğiniz türde web sitesini oluşturabileceğiniz bu sistem ile ekstra olarak hosting sistemine ihtiyacınız kalmaz. Hazır bir site olduğu için otomatik bir şekilde hosting işlemi gerçekleştirilir. Alan adınızı bağlayıp istediğiniz şekilde tasarımı oluşturduktan sonra hosting kurulumuna ihtiyaç duymadan sitenizi anında yayına başlatabilirsiniz.
  3. Natro Hazır Web Sitesi size “.site” domain uzantısını ilk yıl ücretsiz bir şekilde kullanma imkanı tanır. Bu sayede hazırladığınız web sitesini yayına başlatmak için alan adı satın alma ihtiyacı duymazsınız. .com, .net, .info gibi farkı bir domain uzantısı ile sayfanızı yayınlamak isterseniz “https://www.natro.com/domain-sorgulama” sayfasından alan adı sorgulaması yapabilir, uygun fiyatlarla domain kaydı yapabilirsiniz. Eğer daha öncesinde bir alan adına sahipseniz, istediğiniz takdirde mevcutta bulunan alan adını da kullanarak sürece devam edebilirsiniz.
  4. Hazır site sistemi, web siteniz yayınlandıktan sonra da üzerinde güncelleme yapma imkanı tanır. Sayfa yayına girdikten sonra ürün stokları, görselleri, bilgileri ya da içerik ve etkinlikler hakkında güncellemeleri ve değişiklikleri Türkçe arayüzü sayesinde rahatlıkla düzenleyebilirsiniz. Bunun için herhangi bir kodlama veya yazılım bilgisine ihtiyaç duymazsınız. NatroSite mobil kullanım için uyumlu çalışma özelliğine sahiptir. Mobil kullanım özelliği yer, zaman ve mekan fark etmeksizin hem sizin hem de ziyaretçi veya müşterilerinizin siteye kolay bir şekilde ulaşmasını sağlar.  
  5. Natro Hazır Web Sitesi, sitenizde olmasını isteyebileceğiniz 26 modülle desteklenmiştir. Bu modüller arasından kendi istek ve ihtiyaçlarınıza yönelik olanları tercih edebilmeniz için 3 ayrı web sitesi planı sunar. Planların özellikleri ve sundukları imkanları inceleyerek web sitesi kullanma amacına uygun olan planı belirleyebilirsiniz. Web sitesi planlarının hepsi ücretsiz hosting, alan adı, site tasarımı ve akıllı site sihirbazına sahiptir. Web sitesi planları içerisinde NatroSite Başlangıç, NatroSite Süper Başlangıç ve NatroSite Kurumsal planları yer alır.

NatroSite Başlangıç Planı’nın sunduğu özellikler: Ücretsiz hosting ve alan adı sağlar. 250 fotoğraf yükleme alanı, aylık 25.000 ziyaret kapasitesi, 10 e-posta hesabı yükleme, akıllı site sihirbazı, hakkımızda modülü, ürün ve hizmetler modülü, foto galeri bölümü ve iletişim modülü yer alır.

NatroSite Süper Başlangıç Planı’nın sunduğu özellikler: Ücretsiz hosting ve alan adı sunar. 1000 fotoğraf yükleme alanı, aylık 150.000 ziyaret kapasitesi, 20 e-posta hesabı yükleme, akıllı site sihirbazı, hakkımızda modülü, ürün ve hizmetler modülü, foto galeri bölümü ,iletişim modülü, ürün/menü ve fiyatlar modülü, blog veya makale modülü, abonelik formu ve sık sorulan sorular bölümü yer alır. Bu plan ile aynı zamanda sayfa istatistikleri görüntülenebilir.

NatroSite Kurumsal Planı ise, diğer planlarda olan özelliklerin tümüne ek olarak e-posta ve fotoğraf yükleme, ziyaret kapasitesi sınırsızdır. Ücretsiz PositiveSSL, dosya ve video paylaşımı ve sipariş formu oluşturma modülü yer alır. 

NatroSite ile web sitenizi anında kurmak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Hazır Web Sitesi ile E-Ticaret Yapılır mı?

Markanızı internet ortamına taşımanız daha fazla müşteriye ulaşmanızı sağlar. Böylelikle markanız daha bilinir hale gelir ve satış oranınız artar. Hazır web sitesi ile satışta bulunduğunuz ürünleri ya da sağladığınız hizmetleri kolaylıkla yayınlayıp onlar için sipariş alıp, ürün satışı yapabilirsiniz.  Ürünlerinizi almak isteyen kişiler, NatroSite üzerinden satın almak istedikleri ürünü ve teslimat adresini belirterek sipariş sürecini başlatır. Siparişe dair müşteri bilgileri, teslimat adresi, ürün bilgileri gibi gerekli tüm veriler e-posta adresiniz aracılığıyla tarafınıza iletilir.

Natro Hazır Web Sitesi Nasıl Kullanılır?

Natro Hazır Web Sitesi basit bir şekilde anlaşılabilir Türkçe arayüz ile oluşturulduğu için kullanımda rahatlık sunar. Hizmet, iş dünyası, parekende, kişisel, sağlık ve güzellik gibi kategoriler arasından kendinize uygun olan kategoriyi seçerek kullanıma başlayabilirsiniz. Web sitesi oluşturmaya başlarken sitenin kullanım amacını, sahip olmayı planladığınız modülleri ve özellikleri seçip gerekli bilgilerin girişini yapmanız yeterlidir. Profesyonel, fonksiyonel ve şık bir şekilde tasarlanmış yüzlerce tasarım içerisinden bir tanesini seçip bilgilerinizi, içeriklerinizi ve görsellerinizi yüklediğiniz zaman anında yayına hazır hale gelir. NatroSite kurulum aracı, sizin için site için seçtiğiniz tasarımı, içeriklerin düzenlenmesini tamamen kendisi oluşturur. İlerleyen süreçte yayınlanan web siteniz üzerinde güncellemeler, düzeltmeler ve değişiklikler de yapabilirsiniz.

NatroSite ile Kargo ve Pazar Yerleri Entegrasyonu Sağlayabilir miyim?

Online satış yapan markalar alınan siparişlerin tümü için teker teker müşterilere ulaştırılması için kargo fişi ve barkodu hazırlarlar. Sipariş miktarının artmasıyla her sipariş için teker teker bu işlemi yürütmek zaman alıcı bir hale gelir. Kargo entegrasyonu sağlanan web sitelerinde sipariş oluşturulduğunda kargo fişi ve barkodu otomatik olarak hazırlanır ve bu sayede bu süreç pratik bir hale gelir. Kargo entegrasyonuna sahip web sitelerinde e-fatura ve kargo fişleri PDF olarak kolaylıkla kaydedilip çıktısı alınabilir. Böylelikle ürünün paketlenmesinde de hız kazanılır. Aynı zamanda satıcı tarafından bizzat oluşturulan kargo fişlerinde meydana gelebilecek hatalar da önlenmiş olur.

E-ticaret sitelerinde siparişi oluşturulan ürünlerin müşteriye hızlı ve hatasız bir şekilde ulaştırılması markanın itibarı ve güvenilirliğini olumlu yönde etkiler. Natro Hazır Web Sitesi ile satışlarınız için kargo entegrasyonu sağlayabilirsiniz. Kargo entegrasyonunun sağlanması ile daha ekonomik, daha hızlı ve daha az çabayla markanızı büyütme ve satışlarınızı arttırma imkanı elde edebilirsiniz. 

Pazar yeri entegrasyonu, online satış yapan markaların satış işlemlerini tek kanaldan yürütebilmelerini sağlayan bir sistemdir. Farklı pazar yerlerinde satılan ürünlerin sergilenmesi, daha fazla potansiyel müşteriye ulaşmayı ve satışların artmasını sağlar. Her ürünün farklı farklı pazar yerlerine yüklenmesi zaman alıcı ve çaba gerektiren bir işlemdir. Pazar yeri entegrasyonu ile ürünler pazar yerlerine hem hızlı hem de kolay bir şekilde yüklenir. Ürün fiyatlarının ve stoklarının güncellenmesi de tüm pazar yerlerinde senkronize bir şekilde toplu olarak yapılabilir. 

NatroSite pazar yeri entegrasyonun sağlanması için uygundur. Pazar yeri entegrasyonu, kargo entegrasyonu ile senkronize bir şekilde çalışabilir. Bu sayede hem ürün yükleme, güncelleme işlemlerini hem kargo fişlerinin oluşturulması ve sipariş takibi işlemlerini tek bir panel üzerinden pratik bir şekilde yürütebilirsiniz.

Natro Web Sitesi Tasarım Aracı ile Adım Adım Site Kurulumu

Natro Web Sitesi Tasarım Aracı ile dakikalar içinde bir web sitesi kurarak sanal ortamda var olmak ve markanıza değer katmanız için atmanız gereken yalnızca 3 adım bulunur.

  1. Web sitenizde olmasını istediğiniz özellikleri belirleyin. Her biri farklı özellikler ve modüllerle desteklenmiş NatroSite planlarından birini seçin.
  2. Çeşitli ve profesyonel tasarım portfolyosundan kendinize uygun olan tasarımı seçin. Kendinize uygun tasarımı belirlemek ve tasarımı oluşturulan web sayfalarının ön izlemesini incelemek için https://www.natro.com/hazir-web-sitesi-tasarimlari sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
  3.  Seçimde bulunduğunuz tasarım şemasına içeriklerin, resimlerin ve bilgilerinizin girişini yapın. Görsel seçimi yaparken kendi ürün ve hizmetlerinize dair görselleri kullanabileceğiniz gibi, stok görsellerden de yararlanabilirsiniz.

Artık web siteniz yayına hazır. Anında yayına alabilir ve dijital ortamda var olmanın avantajlarını deneyimlemeye başlayabilirsiniz. 

0 Shares:
Benzer İçerikler
Devamını Oku

Chatbot Nedir?

Bu İçerikte Bahsedilen Konular Chatbot TarihiChatbot Nasıl Çalışır?Chatbotlar Müşteri İletişiminde Başarılı mı?Başarıları:Zorluklar: Chatbot, insanlarla dijital ortamda etkileşim kurabilen…