Hackerguardian Hackerproof Nedir, Ne İşe Yarar?

Güvenlik açığı değerlendirme taramaları ile beraber, PCI onaylı güvenli tarama imkanı sağlayan uyumlu bu sistemi HackerGuardian HackerProof denir.

Aynı zamanda tam bir PCI uyumluluk raporu içermektedir. Ek olarak web siteleri güvenlik taraması açığı ile beraber güçlü bir etki alanı oluşturmaktadır.

Hackerguardian Hackerproof Nedir?

Güvenlik açığı değerlendirme taramaları ile beraber, PCI onaylı güvenli tarama imkanı sağlayan uyumlu bu sistemi hackerguardian hackerproof denir. Veritabanı arayüz ile birden fazla sunucu üzerinde PCI tarama planlaması sunmaktadır. IP adreslerini tarama imkanı ile beraber alım satım veya farklı kullanım noktasında güvenli bir alan oluşturur. Özellikle meydana gelebilecek olası güvenlik açıkları için PCI onaylı tarama eşliğinde etkin çözüm yöntemi sağlamaktadır.

Hackerguardian Hackerproof Nedir ve İşe Yarar?

Ağlar ve web sunucuları adına tamamen yapılandırılabilir güvenlik açığı değerlendirme ve rapor sunma hizmetine hackerguardian hackerproof denmektedir. Özel sistem ile bireysel güvenlik desteği gerçekleştirmek suretiyle bu işlem uzaktan yapılır. Böylece eğer herhangi bir güvenlik açığı varsa çözüm önerileri uzmanlar tarafından sunulur. PCI onaylı güvenlik taraması tamamen yönergelere uyumlu şekilde profesyonel bir anlayışla gerçekleştirilir.

Hackerguardian Hackerproof Satıcı Avantajları

Pek çok farklı avantajı ile beraber hackerguardian hackerproof, özellikle satıcılar noktasında önemli ayrıcalıklar tanıyor.

  • Herhangi bir güvenlik açığının tanımlanarak giderilme işlemi,
  • Her bir başarılı taramadan sonra ‘PCI uyumlu’ rapor sunma,
  • Canlı destek ile çevrimiçi değerlendirme,
  • Uyumluk belgesi ile beraber zamanında gönderim gerçekleştirme,

Bu gibi daha pek çok farklı avantajı ile beraber hackerguardian hackerproof, günümüzde hem önemli şirketler tarafından hem de bireysel olarak kullanılmaktadır. Yıllık baz kapsamında satın alınan olan bu tarama, güvenlik açıklarını da yakalamaktadır. Böylece olası tehlikelere karşı etkin çözüm yöntemleri elde edebilmektedir.

Hackerguardian Hackerproof Farkı Nedir?

Satıcıların ve hizmet sağlayıcılarının PCI onaylı tarama üzerinden, güvenlik açığını yakalama ve tarama imkanı sistemin farkını öne çıkarıyor. Böylece doğru çözüm yöntemleri ele alınır ve uzmanlar tarafından sorunlar giderilir. Ayrıca her tarama ardından ele alınan çözüm yöntemlerinin başarılı olması ile beraber etkin raporlama gerçekleşir. Başarı ile gerçekleşmiş etkin taramayla beraber hatalar ortaya çıkarılır. Tam güvenlik açığı testleri kullanmak suretiyle 5 adede kadar IP adresi üzerinden sınırsız tarama potansiyel oluşturmaktadır.

Yıllık Alım ile Hackerguardian Hackerproof

Yıllık olarak elde edilebilecek hackerguardian hackerproof paketi, aynı zamanda 7/24 çevrimiçi destek üzerinden etkin çözüm yöntemleri sunuyor.

HackerProof hizmetini, incelemek ve satın almak için tıklayın.

0 Shares:
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer İçerikler