En İyi 5 VPN Chrome Eklentileri

Online durumda bulunuyorken, tarayıcınız sizin hakkınızda topladığı tüm bilgileri, ziyaret ettiğiniz her siteye göndermektedir. Bu bilgiler arasında bulunduğunuz yer, işletim siteminiz ve ağınıza bağlı diğer cihazlar bulunur.

Google ya da YouTube gibi internet adresleri de bilgilerinizi sizin haberiniz olmadan ulaştırmaktadır. Bu da kötü niyetli sitelerin hakkınızda bir çok bilgi elde etmesine neden olur. Korunmayan bir tarayıcı kullanmak, kişisel bilgilerinizi açık duruma getirecektir. İyi bir VPN uzantısı, tarayıcı trafiğinizi şifreleyebilir. Böylece hesaplarınızda veriler koruma altına alınır. VPN tarayıcı uzantısı internet üzerinde gezinme sırasında IP lokasyonunuzu maskeleyerek sansür problemlerinin de önüne geçer.

Güvenliği en iyi şekilde sağlamak için doğru VPN uzantılarından destek almanız gerekir. Vasatın altında bir VPN uzantısı, cihazınızı saldırı altında tutabilir. Optimal güvenliği sağlayabilmek için, seçtiğiniz hizmetin, tarayıcı geçmişi kayıtlarınızı tutmadığını bilmeniz gerekir. Sınırsız band genişliği de diğer önemli bir konudur. Sizler için en iyi 5 VPN Chrome eklentilerini test ettik. Detayları yazımızda bulabilirsiniz.

ExpressVPN

ExpressVPN uzantısı, piyasanın en hızlı VPN servislerinden bir tanesidir. Tarama geçmişinizin kaydını tutmaz. Bununla beraber ExpressVPN hangi internet adreslerine nasıl bağlanacağınızı sizlere bırakır.

ordVPN Proxy

NordVPN’in hızlı proxy uzantısı, internet üzerinde anonim bulunmanız için tarayıcı trafiğinizi şifreler ve IP adresinizi maskeler. Ayrıca yazılım cihazınızı kötü yazılımlardan ve siber saldırılardan korumak için güçlü bir koruma desteği sunar.

Hide.me

Hide.me, Google Chrome için kullanılan en hızlı ücretsiz VPN uzantılarından bir tanesidir. Şirket, ücretsiz ya da premium kullanıcılarına daraltılmış bağlantı sunmuyor. Ücretsiz VPN’lerin çoğu, para kazanmak için verilerinizi satışa çıkarır. Bu uzantı ise veirlerinizi üçüncü-kişilere satmadıkları konusunda garanti verir, bununla beraber müşteri desteğinin bulunması da kullanıcıları memnun etmektedir.

Hotspot Shield

Bütçe dostu ve güvenilir bir VPN arıyorsanız, Hotspot Shield’ın tarayıcı uzantısından destek alabilirsiniz. Güçlü güvenlik özelliğini yüksek hız ve sınırsız bant genişliği ile sunan uzantının kullanımı son derece kolaydır. Sadece bir tıklama ile tarama etkinliklerinizi güvenli duruma getirebilirsiniz.

ZenMate VPN

ZenMate VPN’in güçlü tarayıcı uzantısı sayesinde ücretsiz güvenilir internet ziyaretlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. ZenMate’in uzantısı online güvenliğiniz için tarayıcı trafiğinizi tamamen şifreler.

Neden VPN Kullanılır?

Chrome’un kendi içerisinde bazı güvenlik özellikleri bulunsa da, VPN, korumanızı daha yüksek hale getirmektedir. VPN, özel verilerinizi elde etmek isteyen hackerlarla sizin aranızda bir bariyer kurmaktadır.

VPN kullanmadığınız zaman Chrome, verilerinizi, ziyaret ettiğiniz her internet adresiyle paylaşmaktadır. Kötü niyetli bir internet adresleri, bu verilere erişim sağlaması halinde, güvenliğiniz tehlike altında olacaktır. VPN uzantıları, cihazınız ile tarama yaptığınız internet siteleri arasında bariyer kurar. Bu sayede IP adresiniz, VPN tarafından maskelenir ve kimse yerinizi belirleyemez. Bununla beraber VPN, şifreler, güvenlik kodları, veya kredi kartı numarası gibi hassas verilerinizi de koruma altına alacaktır.

0 Shares:
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer İçerikler