Çevrimiçi Virüs Tarama Programları

Ücretsiz Çevrimiçi Virüs Tarama Programları

Virüs taramaları ile bilgisayarınızın kötü yazılımlardan korunması mümkün. Çevrimiçi virüs tarama programları ile bilgisayarınızı koruyabilirsiniz.

Peki, hangi programlar en avantajlı? Çevrimiçi virüs tarama programları arasında ücretsiz ve başarılı olanlar hangisi? Evet, merak ettiğiniz bu soruların yanıtı detaylı şekilde veriliyor. Siz de kullanmak istediğiniz virüs programını belirleyerek, kolay bir şekilde bilgisayarınızı kötü uygulama ve yazılımlardan korumak üzere bir adım atabilirsiniz.

Ücretsiz Çevrimiçi Virüs Tarama Programları

Elbette aranan koşullar arasında edinilecek olan virüs programının ücretsiz olması da olabilir. Bu durumda indirme işlemi sırasında herhangi bir ücret ödemeden, direkt olarak koruma için gerekli adımı atarak sonrasında bilgisayarınızın sorunsuz çalışması sağlanacaktır. Değerlendirip, bu alanda sunulan seçeneklere göre hareket ederek dilediğiniz gibi işlemlerin gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz.

Çevrimiçi Virüs Tarama Programları
Çevrimiçi Virüs Tarama Programları

İşte en iyi ücretsiz çevrimiçi virüs tarama programları…

  • bitDefender Hızlı Tarama: İlk akla gelenler arasında yer alır. Ücretsiz olarak indirme işleminin gerçekleşmesi ile anında kullanmaya başlayabilirsiniz. Deneme sürümü ve diğer sürümler üzerinden bilgisayarda çevrimiçi virüs tarama yapması söz konusu olacaktır.
  • Eset Online Scanner: Evet, ikinci olarak yapılacak olan işlemlerde, Eset Online Scanner da kullanılabilir. İndirme işleminin tamamlanmasından sonra tarama ve buna benzer işlemlerin gerçekleşmesi de anında sağlanır. Genel olarak piyasada Eset son derece bilinen bir anti virüs programı olarak gösterilir.
  • F – Secure Online Scanner: Bilinen bir diğer anti virüs programları arasında ise F – Secure Online scanner yer alıyor. Değerlendirmeniz halinde, bu programı da çevrimiçi olarak kullanabilirsiniz. Sevilen programlar arasında yerini koruyor.

Verilen örnekler içinden beğendiğiniz bir ücretsiz virüs programları kapsamında yer alan programı indirebilirsiniz. İndirme işleminin hemen ardından gerçekleşen kurulum sayesinde, anında tarama yapabilir, ona göre hareket edebilirsiniz. Güvenli bir şekilde bilgisayarınızın taramasının gerçekleşmesi de sağlanmış olacaktır.

Çevrimiçi Virüs Programı Kullanmak

Kullanacağınız programların indirilmesi, kurulması gibi hemen hemen her aşamanın tamamlanması sorunsuz bir şekilde taramanın olması demektir. Bu sayede sorun yaşamadan bilgisayarın kullanılması da sağlanmış olur. Değerlendirip, bu alanda en iyi şekilde virüs programının aktif olmasını sağlayabilirsiniz.

  • Panda Active Scan
  • Norton Security Scan
  • Trend Micro HouseCall
  • Virüs Total

Gibi aklınıza gelebilecek olan farklı virüs programları da olabilir. Deneyerek de hangisinin sizin için çok daha avantajlı olacağı konusunda seçiminizi yapabilirsiniz. En iyi program sayesinde direkt olarak bilgisayarın korunması, bilgisayarın başarılı bir şekilde kullanılması sağlanmış olacaktır. Genel olarak Eset, Virüs total gibi programların kullanılmasında pek çok kişinin tercihi söz konusu. Bu sebeple o virüs programlarına olan ilgi de artıyor. Sizin taramaları yapmanız ve sorunsuz şekilde cihazları kullanmanız son derece avantajlı olacaktır. Değerlendirip, verilen örnekler ya da dışında en iyi virüs programı seçiminizi yaparak bilgisayarınızı koruyabilirsiniz. Seçim tamamen sizin.

0 Shares:
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer İçerikler