Bluestacks Nedir? Özellikleri Nelerdir?

Bluestacks Nedir? Özellikleri Nelerdir?

Bluestacks, popüler Android uygulamalarına bilgisayarınızdan erişme fırsatı sunuyor. Peki, tam olarak Bluestacks nedir Bluestacks Özellikleri nelerdir ve nasıl kullanılır? Merak edilen bluestacks nedir sorusunun yanıtına, direkt olarak Android emulator şeklinde de yanıt verilebilir. Daha geniş bir ekrandan uygulamalara erişim sağlamanız için geliştirilen bu platform sayesinde; eğitim konuşları, sosyal konular, uygulamalar ve çok daha fazlası indirilebilir.

Dünyanın en uyumlu işletim sistemi olan android, hemen hemen her platformda uygulamalara erişmenizi sağlıyor. Bunun için geliştirilmiş olan Bluestacks, avantajlı şekilde uygulamaları kullanma fırsatı sunuyor. Android uygulamaları masaüstünde oynatmak, çoğunu ücretsiz şekilde indirmek ve kullanmak, ayrıca metin mesajlarına anında ulaşmak sizin için son derece kolay olacak.

Bluestacks Özellikleri Nedir?

Peki, oluşturulan bu platformun özellikleri nedir? Android uygulamalarının telefon dışında kullanılmasını da sağlamak açısından oluşturulan Bluestack, çok sayıda özelliği ile size anında uygulamaları kullanma ve uygulamalar üzerinden işlem yapma fırsatları tanıyor.

İşte, merak ettiğiniz özellikler…

  • Android cihazlarına benzerdir. BlueStacks App Player’ın ana ekranına bakıldığında, android cihazların ekranının oluşturulduğunu göreceksiniz. Benzer menü oluşturulmuştur ve aşağı yukarı aynı simgelere yer verilmiştir.
  • Bilgisayarın tüm öğeleri ile entegre olur. Kamera, mikrofon, fare gibi sensörler ile anında bir araya gelir ve uygulamalar üzerinden yapılacak olan işlemlerde de aktif edilir. Windows cihazı üzerinden oyunlarda keyifli zaman geçirmeniz Bluestacks avantajları arasında olduğundan çok daha kolay olacaktır.
  • Geliştiriciler için uygun olma özelliği de bulunur. Android için geliştirilen bir uygulama, Bluestack üzerinden test edilerek, uygulamanın eksik ya da fazla olan yönleri ile ilgili araştırmalar yapılabilir. Testin sorunsuz şekilde tamamlanmasını sağlayacak olan mod üzerinden işlemler yapılabilir.
  • Oyuncular oynadığı oyunları doğrudan Facebook ya da diğer ortamlara aktarma şansı olacaktır. Oyuncular BlueStacks sayesinde, canlı olarak oyunları aktarma imkanınıza sahip olacaktır. Kısaca oyuncu dostudur.
  • Güncellemeler yapılır. En hızlı şekilde güncellemeler yapılacaktır. Bluestacks 2 ve Bluestack 3 güncellemeler ve eksiklerin tamamlanması için piyasaya sürülmüştür. Ek özellikleri ile gelişmiş ve güncellenmiş olarak kullanılabilir.

Yukarıda verilen Bluestacks özellikleri sayesinde hem kolay hem de hızlı şekilde android uygulamalarına erişim sağlanacaktır. Masaüstü üzerinden dilediğiniz gibi hareket etmeniz sağlanacak olduğundan, avantajlı bir şekilde kullanabileceksiniz.

Bluestacks ile Ücretsiz Uygulamaları Anında İndirin

Uygulamalara erişiminizin sağlanması, artık masaüstü versiyonlar üzerinden de oluyor. Dünyaca ünlü olan Google tarafından geliştirilen Android sistem, akıllı cihaz almak istemeyen ya da bilgisayarından da aynı uygulamalara erişim sağlamak isteyenler için oluşturulmuştur. 2011 yılından beri kullanılan bu platform hem fonksiyonel hem de kolay erişilebilir avantajlara sahiptir.

Windows ve Mac Uyumu;

Uygulama indirme, uygulamaların bilgisayarınıza entegre olması gibi tüm işlemler direkt olarak bilgisayardan yapılabilir. Bluestack uyumu sadece Windows bilgisayar için değildir. Bakıldığında kolayca, Mac olan bilgisayar sistemleri için de kullanılabilir olacağını göreceksiniz. Dilerseniz direkt olarak indirme işleminin tamamlanması ile siz de android tarafından sunulan fırsatları değerlendirebilirsiniz. Oyunları keyifli bir şekilde bilgisayardan oynamak, uygulamalara giriş yapmak ve çok daha fazlası geliştirilen bu portal üzerinden yapılacaktır.

Android’de kullanılan uygulamaların %96’sı,  Oyunların ise %86’sı BlueStack uyumludur.

0 Shares:
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer İçerikler