.site Alan Adı Kaydetmek İçin 8 Sebep

Favorite work. Pleasant young man sitting in the office, typing on the laptop and developing a business plan while smiling

.site alan adı uzantısına sahip bir web siteniz hala yok mu?

Alan adları, web sitenizi ziyaret edenler için en önemli pazarlama araçlarından biridir. İyi bir web site adresi arayanlar için, herkese ve her işe açık alan adı uzantısı .site, ideal bir tercih olabilir.  Peki .site alan adını neden kaydedebilirsiniz?

  1. .site alan adı uzantısı, profesyoneller, online işletmecilik yapanlar veya kişisel olarak web sitesi yönetimi yapmak isteyen herkes için uygun bir alan adı uzantısıdır.

  1.  “Site” terimi, web sitesinin bir kısaltmasıdır ve kullanıcılarınıza markanızın teknolojik açıdan iyi bir marka olduğu imajını verir.

 

  1. .site en çok kayıt edilen yeni jenerik domainler arasında 9.sırada yer almaktadır. Bu da .site alan adının, popülerliğinin iyi seviyede olduğunu göstermektedir.

 

  1. Google, yeni jenerik alan adı uzantılarına da, arama sıralamalarında tıpkı .com ve .org’da olduğu gibi yer vermektedir.  Alan adınız .site domain ile popüler ve odaklı kelimelerden oluşabilir.

  1. Reklamcılık ile ilgili işlerinizi arttırmanıza ve işinizi çevrim içi olarak daha etkili bir şekilde tanıtmanıza yardımcı olur.

 

  1. .site alan adı uzantısıyla, işletmeniz için kısa, anlamlı ve akılda kalıcı isimler oluşturmanız mümkündür.

  1. Bir .site alan adıyla, markanızı rakiplerinizden ayrıştırabilir, markanıza değer katabilirsiniz.

 

  1. .site jenerik domain sahibi olarak hem ideal bir alan adına sahip olabilirsiniz, hem de Natro’dan herhangi bir hosting paketi satın aldığınızda .site’yi ücretsiz olarak kaydedebilirsiniz. Böylelikle hayalinizdeki web sitesini oluşturmaya rahatlıkla başlayabilirsiniz.

 

Natro‘dan alacağınız tüm hosting paketlerinde, ücretsiz .site fırsatı sizi bekliyor.

 

 

 

0 Shares:
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer İçerikler