Satılık Domain Platformu ile Satış Başına 1.000$’a Kadar Gelir Elde Edebilirsiniz!

satılık domain

Satılık Domain günümüzde, alan adı sahiplerine milyon dolarlar kazandırabilen önemli bir yatırım aracıdır.

İnternet ve online dünyanın sürekli gelişimi ile birlikte web kullanıcılarının yaptıkları yatırımlar da büyük oranda çeşitlilik göstermiştir. Bu bağlamda internette yapılan yatırımların hatırı sayılır bir kısmı domain alış/satışlarını kapsar.

Dünya üzerinde bu şekilde yıllar önce kayıt edilen ve sonrasında değerlenerek milyon dolara satılan alan adları mevcuttur. Örnek vermek gerekirse;

Sanal dünyada kripto para birimi için kullanılan “liquid.com” gösterilebilir. Kripto paraların diğer paralar ile değişim (exchange) işlemlerini gerçekleştiren bu web sitesinin alan adı, Quoine adlı şirket tarafından 750.000$ fiyata satılmıştır.

Benzer bir örnek olarak “social.com” da verilebilir. Önceki yıllarda çok bir anlam ifade etmeyen bu alan adı, zamanla sosyal ağların hakimiyetinin artması ile birlikte değerli bir hale gelmiş ve 2011 yılında 2.600.000$ gibi yüksek bir fiyattan alıcı bulmuştur.

Domain Satarak Para Kazanın

Günümüzde yüz binlerce alan adının el değiştirdiği göz önünde bulundurulursa, bu işin bir kazanç kapısı haline geldiği düşünülebilir. Eğer bir web sitesi kurmak için domain kayıt ettiyseniz ve zamanınız olmadıysa ya da ilginizi kaybettiyseniz satın aldığınız domain size para kazandırabilir.

Elbette domain satışı yaparak para kazanmanız için şu temel özelliklere de dikkat etmeniz gerekir:

  • Domain (alan adı) ne kadar kısa ise o kadar değerlidir. Bunun için kolay yazılan ve kolay hatırlanan isimler tercih edilmelidir.
  • Domain içerisinde bir sektöre ait anahtar kelime varsa, fiyatı çok daha değerli hale gelir. Çünkü popüler anahtar kelimeler arama motorlarında daha üst sıralarda listelenir.
  • Domain adı içerisinde markalaşabilecek bir kelime varsa çok daha değerli hale gelir. Bu nedenle alan adının benzersiz ve unutulmaz olması gereklidir.
  • Domain satışında en çok gelir getiren uzantı .com‘dur. E-ticaret sitelerinin pek çoğunun alan adı uzantısı .com olarak bilinir ve bu uzantıya sahip olan web siteleri kullanıcılar tarafından daha güvenli bulunur.

Satmayı düşündüğünüz bir alan adınız varsa Natro Satılık Domain platformunda hemen satışa çıkarabilir, satış başına 1.000$’a kadar gelir elde edebilirsiniz.

Üstelik satış ilânı açmak tamamen ücretsiz!

Natro’nun oluşturduğu güvenli altyapı ile .com, .net ve .org uzantılı alan adlarınızı platforma ekleyerek, açık artırmasız direkt olarak satış yapabilirsiniz.

Alan adınızı satışa çıkartmak için tek yapmanız gereken alan adınızı seçmek ve satış fiyatını belirlemektir. Natro, platformda sektörün en düşük domain satış komisyonunu uygular. Böylece sürpriz ücretler ya da ek maliyetler ile karşılamadan yüksek kazanç elde etmenin ayrıcalığını yaşayabilir, paranızı güvenle alabilirsiniz.

Siz de alan adınızı hemen satışa çıkartmak için tıklayın!

0 Shares:
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer İçerikler