3, 2, 1… YAYIN! LIVE domain ile yapabileceklerinizi keşfedin

Dijital dönüşümün hız kesmeden devam ettiği günümüzde hayatımızın birçok alanında bir kısmı zorunlu, bir kısmı da yeni bir fırsat olan değişimler yaşamaya başladık. Gündelik yaşantımızdaki alışkanlıklarımız, iş yapış şekillerimiz ve para kazanma yöntemlerimiz bu değişim dalgasından etkilen olgulardan sadece birkaçı. Üstelik bu değişimlerin birçoğu pandemi süreci bittikten sonra bile hayatımızdan çıkmayıp kalıcı olacak gibi görünüyor.

Değişim beraberinde yaratıcılığı getirir. Uyum sağlayan, fark yaratan ve her koşulda varlığını devam ettirme arzusu taşıyanlar değişim dönemlerinde de başarıyı yakalar. Toplulukların fiziksel olarak bir araya gelmediği dijital dünya koşullarında bu başarı; yaratılan etkileşimle sağlanır.

Kalabalık bir konser vermek, geleceğin trendleri konusunda çığır açacak bir konferans düzenlemek, başarılı bir sahne performansını hayranları ile buluşturmak için geniş alanlara, büyük salonlara ihtiyacınız yok. Canlı bir performans için planladığınız gün ve saatte çevrimiçi olmanız bu unutulmaz deneyimi yaşamanız ve yaşatmanız için yeterli!

Paylaşmak istediğiniz her türlü deneyim için akılda kalıcı bir web adresi, etkinliğinizi diğerlerinden ayırmanın ve hedef kitlenizi bulmanın hızlı ve etkili bir yöntemidir. .LIVE ile biten bir web adresi, kitlenizle doğru bir biçimde etkileşimde bulunmanızı sağlar.  

Bir .LIVE alan adı ile neler yapabilirsiniz?

  • İnternet üzerinde canlı yayınlar yapabilir, eğitim verebilir, ders anlatabilir ve bu yayınları .live alan adı ile sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak daha fazla izleyiciye ulaşabilirsiniz.
  • Etkinlik, konferans gibi organizasyonları .live alan adınız üzerinden takipçileriniz ile paylaşabilirsiniz.
  • Müzisyen misiniz? Şarkılarınızı ve müziklerinizi, kendinize özel .live alan adı üzerinden dinleyicilerinize ulaştırabilirsiniz.
  • En güncel haberleri ve gelişmeleri takipçileriniz ile paylaşabilirsiniz.
  • Çevrimiçi tiyatro, dans, performans sanatı biletli etkinliklerinizin yayınını yapmak üzere kullanabilirsiniz.

Paylaşmak istediğiniz her türlü .live deneyim için ihtiyaç duyduğunuz alan adını şimdi kaydedin!

0 Shares:
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer İçerikler